HCL.HR

Glumac koji je glumio u prvom Black Opsu frustriran je što ga nisu zvali za Cold War

Zoran Žalac 31.08.2020.   •   5 komentara


Lik Franka Woodsa u novom Call of Dutyju utjelovit će novi glumac. Onome starome takva se odluka nimalo ne sviđa.

Call of Duty: Black Ops Cold War još će nas jednom staviti u društvo Franka Woodsa, sporednog lika koji se pojavljivao u svim dosadašnjim kampanjama Black Ops serijala. Međutim, Woods će ovoga puta zvučati drugačije, i to zato što će mu glas u novoj igri posuditi drugi glumac. Za sada nije poznato koji, ali znamo da to nije James C. Burns koji je proveo čitavo desetljeće u ulozi Woodsa. I vidno je razočaran što ga Activision nije angažirao za Cold War.

U nedavnom live streamu na YouTubeu, Burns nije skrivao svoju frustraciju što je lik Franka Woodsa otišao drugom glumcu. Izjavio je sljedeće:

“Siguran sam da će priča biti j**eno brilijantna. Samo što sam ja mogao donijeti sve što znam… a imam tonu toga za donijeti toj stvari. Ne želim omalovažavati onoga tko sada glumi Woodsa, ali on s tim likom nema pozadinu kakvu ja imam. Ne kažem da tip neće odraditi dobar posao. Siguran sam da hoće, profesionalni je glumac. Ali… ah! Ja bih j**eno razvalio tu ulogu. Zato sam frustriran. Da sam barem imao šansu… napravio bih odličan posao. Jako mi je žao što uopće nisam dobio priliku. To je sve.”

Ovo je sad već drugi put kako Activision u CoD serijalu mijenja glumca za lika koji je u ključnoj ulozi. Prošle godine kapetana Pricea utjelovio je novi glumac, ali je to donekle bilo razumljivo jer je Modern Warfare bio svojevrsni reboot tog serijala. Cold War s druge strane nije isto za Black Ops, s obzirom da se kronološki odvija između prve i druge igre.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Cpt. Price

    31.08.2020 - 11:40

    Tko ce posuditi glas F.W. u materijanom smislu bitno je za Activision i za onog koji to (ne)ce to uciniti. Nama igracima sasvim nebitno.

    • Iko50

      @Cpt. Price, 05.09.2020 - 06:45

      Bitno itekako

  • KhorneFlake

    31.08.2020 - 13:50

    Sad mi je jasno što je zvučao neobično.

  • funky0308

    02.09.2020 - 11:36

    Samo neka odrade dobro i neka zvuci uvjerljivo i dobro, a tko ce glumiti, ne znam da li bi i skuzio da nisam procitao, vjerojatno ne bih. Ako igra ode malo dalje i produbi pricu, pokaze malo vise tog hladnog ratovanja u stvarnom gameplayu, a ne posluzi se svime ovime samo u dva trailera – mogao bi COD biti stvarno dobar ove godine. Za sada me zainteresirao i cekamo taj jedanaesti mjesec 🙂

  • funky0308

    02.09.2020 - 11:42

    Gledam ponovno trailer i iako je prica vec prozvakana milijardu puta (ovaj pocetni, uvodni dio), da je ovaj trailer pocetak filma, nastavio bih gledati. Kazem, iako je svima ovakva prica vec poznata, ima nesto u njoj sto privlaci, barem mene. Trailer je lijepo reziran, nije naporan niti predugacak, ne odaje previse… taman dovoljno da covjeka zainteresira, a ne oda previse. Ja jos malo gameplaya pogledam i nista vise ne gledam dok ne izadje. Igram svakako, na PCu naravno ali ovogodisnji COD ne preskacem 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?