HCL.HR

Gotham Knights možda će okupljati još veću ekipu u co-op multiplayeru

Zoran Žalac 09.05.2022.   •   0 komentara


Na PlayStation Storeu trenutno se navodi kako će nadolazeći Gotham Knights podržavati igranje u četvero, što se ne poklapa sa službenom informacijom koju smo ranije čuli.

UPDATE: Doznali smo u međuvremenu kako neće biti četveročlanog co-opa. Gotham Knights moći će se igrati solo ili u paru s drugim igračem. Ono što se promijenilo u odnosu na prvotnu najavu jest to da igra neće izaći za PlayStation 4 i Xbox One konzole. Više o tome u zasebnom članku.

IZVORNA VIJEST: Akcijski RPG Gotham Knights bit će solo avantura ili kooperativna zabava, ovisno o tome kako ju želite igrati. Do sada je bilo rečeno kako će se kooperativni mod igrati u dvoje, što je pomalo čudno jer igra ima četiri različita lika na raspolaganju. No, sada se pojavila naznaka da je co-op izvedba možda proširena.

Gotham Knights je na PlayStation trgovini dobio ažuriranu stranicu gdje se navodi kako igra podržava mrežni multiplayer za do četvero igrača. Doduše, nije jasno odnosi li se to na samu kampanju ili neki zasebni mod. A moguće je da se i radi o grešci jer niže na istoj stranici stoji da se Gotham Knights igra solo ili u društvu još jednog heroja.

S druge strane, Gotham Knights je bio odgođen već nekoliko puta i ne bi bilo iznenađujuće da je u međuvremenu prilagođen za četveročlani multiplayer. Istinu u svemu vjerojatno ćemo doznati sljedećeg mjeseca na jednoj od prezentacija nadolazećih igara.

Gotham Knights je jedna od rijetkih igara koje imaju zakazan datum izlaska za jesen 2022. – tj. za 25. 10. Samim time, očekuje se da ćemo o njoj uskoro dobiti novi set detalja i informacija.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?