HCL.HR

GTA Online dobiva single-player misije s Franklinom i Dr. Dreom

Zoran Žalac 08.12.2021.   •   5 komentara


Obistinila su se proročanstva Snoop Dogga – njegov kolega Dr. Dre stvarno radi novu glazbu u GTA igri – i to u single-player misiji za GTA Online.

GTA 5 dobit će nešto najbliže prvoj single-player ekspanziji u zadnjih osam godina. Sljedećega tjedna u GTA Online stiže novo poglavlje zvano The Contract, koje zapravo nastavlja priče pojedinih likova iz glavne kampanje GTA 5 – prvenstveno Franklina Clintona. 

Franklin se u nastavku priče bavi vođenjem agencije koja nudi rješenja za životne probleme bogatih i slavnih. Za pomoć mu se obraća jedan jedini – Dr. Dre. Slavni je reper izgubio svoj mobilni telefon na kojemu mu se nalaze nove pjesme, a igrač ima zadatak pronaći taj telefon. U potrazi će igraču pomagati hakerica Imani te dobro poznati Chop the Dog i Franklinov prijatelj Lamar.

Dakako, kad je Dr. Dre već u gradu, čut ćemo i niz njegovih pjesama. U igru će biti dodana još jedna radio postaja s nizom zanimljivih gostiju, a preostale postaje bit će obogaćene nizom novih pjesama Dr. Drea i drugih izvođača.

GTA Online: The Contract bit će besplatan za sve vlasnike GTA 5, a pojavit će se na PC, PS4 i XBO platformama od 15. 12. 

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • Dajsikeks

    08.12.2021 - 17:10

    not gonna lie, you had me in the first half

  • tuvvok1701

    08.12.2021 - 17:12

    Znači konačno znamo na što je Snoop mislio. Kakav GTA 6, nerealniji je od križanca između kentaura i meduze!

  • MeDoNjA

    08.12.2021 - 18:06

    Mislim cak i da je davno bila prica kada su izbacivali online dlc-eve ko ludi da bi i trebao singleplayer dobiti dlc , ali od toga nije bilo nista. Mozda su se setili pa rekli hajd da to ubacimo u Online i onako im je ponestalo ideja , jos malo pa ce ubacivati kao u fortnite super heroje i ne znam ni ja kakve kostime , moze svasta biti.

  • alan40rt

    08.12.2021 - 18:16

    Hahaha ajmo još malo izmusti kravu.
    A ta kravica već daje mlijekou u prahu kolko je suha.

  • Lionhazard504

    08.12.2021 - 18:20

    Tko još igra GTA Online, a da mu nije dosadilo, svaka mu čast nek si da pet

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?