HCL.HR

Gwent u novu godinu ulazi s velikim promjenama

Pero Mlinar 03.01.2019.   •   2 komentara


Gwent više nije naslov u probnoj fazi pa je početkom godine dobio zakrpe koje bi trebale pobliže definirati njegov identitet.

U CD Projektu smatraju da je previše igrača uspjelo u prelakom nabavljanju premium karata za Gwent što je smanjilo dojam njihove, ehh – premije pa će odsad kupnja tih karata biti moguća isključivo korištenjem meteorskog praha. Da podsjetimo, do posljednje zakrpe njih je bilo moguće nabaviti i korištenjem scrapsa – bazične valute u svijetu Gwenta. U CD Projektu smatraju kako bi animirane, premium karte trebale dolaziti s osjećajem uspjeha i zadovoljstva, što dosad navodno nije bio slučaj.  Do leader karata će se i dalje moći korištenjem scrapsa.

Druga važna stvar tiče se mogućnosti vraćanja karata uz potpuni povrat in-game novca u slučaju da one budu izmijenjene nakon kupnje (full mill value refund). Znači, ako bi u jednome trenutku CD Projekt odlučio promijeniti statistike nekoj karti vi ste je dosad mogli vratiti i dobiti natrag ono čime ste je platili. To sad više neće biti moguće – barem ne u slučaju većine izmjena.

Tvorci Gwenta smatraju da je prošlo vrijeme kad se na igru može gledati kao naslov u probnoj fazi. Pravila, mehanike, statistike i strategije većim su dijelom određene – postojeće karte više ne bi trebale dobiti značajnije izmjene pa odatle i odluka CD Projekta da onemogući povrat novca. Ako neka karta ipak bude temeljito promijenjena, u tom slučaju obećana vam je mogućnost povrata.

Komentari (2)

  • Hellblazer

    03.01.2019 - 21:59

    Nek’ rade šta god hoće, ionako su sjebali igru sa Homecoming update-om.

    • ihneacho

      @Hellblazer, 03.01.2019 - 23:11

      slažem se, prije je bilo bolje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?