HCL.HR

Harry Potter neslužbeno posjetio Hogwarts Legacy

Zoran Žalac 04.03.2023.   •   4 komentara


Igrači na PC platformi neslužbenim putem mogu u Hogwarts Legacy ubaciti “dječaka koji je preživio”. Evo kako se Harry Potter uklapa u Hogwarts Legacy, stoljeće ranije.

U Hogwarts Legacyju možete kreirati lika po uzoru na Harryja Pottera, no igrin alat za stvaranje likova neće vam dostaviti sasvim autentičnog Pottera – onog kojega je utjelovio glumac Daniel Radcliffe. No, ako Hogwarts Legacy igrate na PC-ju, moguće je tome doskočiti putem neslužbenih modifikacija.

Više je takvih modova koji “ubacuju” Pottera u Hogwarts Legacy, no jedan od kvalitetnijih pojavio se ovoga tjedna i možete ga preuzeti na Nexusu. Mod je rađen prema modelu Daniela Radcliffea iz starih Harry Potter igara, a uključuje i Harryjev prepoznatljivi ožiljak u obliku munje. Kao bonus, tu je i Harryjeva metla Nimbus 2000.

Instalacija moda je maksimalno jednostavna – samo kopirate mapu Phoenix u instalacijski folder same igre.

Komentari (4)

  • sparrowpunk

    04.03.2023 - 17:52

    PC igrači su stvarno blagoslovljeni sa tim modovima. Gledao sam par videa za Tekken 7 modove na PCju. Ima svega od novih kostima, glasovnih modova, levela pa čak i novih poteza….. Možda je idući mod u HPL Hermiona?

    • Bubimir666

      @sparrowpunk, 04.03.2023 - 20:06

      Sigurno će zmodelirat hrpetinu likova iz HP-a, to opće ne sumnjam haha

  • funky0308

    05.03.2023 - 10:31

    Odlicnih modova ima, ne samo za ovu igru nego za vecinu igara koja izadje… Neki su stvarno blesavi i nepotrebni vecini ali hrpa modova stvarno promjeni igru i produzi i joj vijek igranja na jos hrpu godina, primjera je puno, mislim da nema potrebe nabrajati. Sto se Harrya tice, fora je mod ali Harry Potter zaista nema mjesta u ovoj igri i devsi su to nebrojeno puta naglasavali, ovaj igra je vise naslonjena na Cudesne Zvijeri nego na Harry Pottera i neki predak Newt Scamandera bi prije isao nego Harry Potter ali OK, imamo izbor, otvoreni svijet i modove (barem na PCu) i lore nam moze biti kakav god pozelimo i zamislimo 😀 … Neki dan gledam video CM64, jbte prije samo 30ak godina to nam je bio vrhunac, a gle sada gdje smo. Zivimo u super zanimljivom vremenu sto se tehnologije tice

    • funky0308

      @funky0308, 05.03.2023 - 10:33

      Sto sam htio sa CM64 reci – prije tih 30ak, ajde mozda i skoro 40ak godina, Top Gun igra je bila nesto nevjerojatno, danas stavljamo oziljke na celo likova i ubacujemo ih sami u igru 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?