HCL.HR

Hogwarts Legacy demonstrirao je letenje po velikom otvorenom svijetu

Zoran Žalac 14.12.2022.   •   8 komentara


Novi prikaz igre Hogwarts Legacy otkrio je između ostaloga kako ćemo putovati po okolišu izvan dvorca / škole.

Hogwarts Legacy do ove je godine bio obavijen velom tajnovitosti. No, igra je na kraju dobila iscrpne prezentacije gameplaya, do te razine da sad imamo već skoro dva sata prikazanog materijala iz igre. Najnovija snimka, u trajanju 30 minuta, demonstrirala je segmente letenja i istraživanja otvorenog svijeta, borbu u areni te personaliziranu sobu potrebe.

Letenje je vjerojatno najzanimljiviji dio prezentacije, s obzirom da prikazuje svijet koji je širi i veći nego smo se nadali da će biti. Metle će biti glavno prijevozno sredstvo za putovanje i istraživanje, s tim da ćemo pomoću metle letjeti bliže tlu, i kratko se vinuti u zrak samo radi ubrzanja. Međutim, postojat će i brža metoda putovanja – s mountovima, odnosno životinjama koje se mogu zadržati u visini, a isto tako mogu poslužiti i za brže putovanje po tlu.

Nažalost, čini se da će letenje u igri biti isključivo za istraživanje. To jest, izgleda da prilikom letenja neće biti borbe niti će itko drugi u svijetu letjeti osim našeg lika. No, prikazan je tek dio igre – možda se to promijeni u punom izdanju.

 

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • Bronson

    14.12.2022 - 23:31

    Nerealno je koliko ovo jedva cekam, plasim se svojih prevelikih ocekivanja da se ne razocaram al uvek mi je bila zelja za open world HP sa rpg elementima pa ne umem drugacije nego da budem nahajpan..

    • funky0308

      @Bronson, 16.12.2022 - 17:44

      Zivota mi krenuo sam pisati nerealno dobro mi sve ovo djeluje i samo da ne zaje…. i doslovno prvi komentar pocinje tako. Upravo kako si i rekao – ovo izgleda predobro da bi bilo istinito, do sada su sve igre, koje su ovako nesto veliko pokusale, pale u startu i jedino je Witcher uspio opstati kao ogromna i stvarno prelijepa igra koja se moze vrtiti na danasnjim strojevima (konzole ili PC, svejedno). Ako za ovako nesto ne bude trebala 7900 XTX ili 4090RTX sa zadnjom gen CPUa i 64GB RAMa onda sve sto su nam developeri i izdavaci uvaljivali proteklih godina pada u vodu. Vidimo se da vecina developera bori i sa linearnim igrama kada izgledaju ovako kako izgleda Hogwarts i cak ni u ogranicenom svijetu ne uspjevaju optimizirati engine i igru da rade kako spada na zadnjoj gen konzola i PCa, a i ako rade rade jedva u 30ak fpsa.. bas ne kuzim kako su oni uspjeli izvesti cudo. Vjerojatno ce biti svega i svacega kod launcha (nadam se da nece ali povijest nas bas i ne uci da je tako do sada bilo) ali stvarno bi bilo genijalno kada bi ovo uspjelo i kada bi zaista ovo bila jedna od igara kao sto je Witcher, sa velikim svijetom, ogromnom pricom i stotinama sati gameplaya ali da… bas djeluje nerealno

  • Sentiel FH-016

    15.12.2022 - 00:58

    Jel bio komentar na HcLCast?

  • Iceman73

    15.12.2022 - 07:58

    Za sad,sa svime zadovoljan,ovo bi trebala biti jebenica od igre!!!

  • Rick Sanchez

    15.12.2022 - 08:32

    Bolesno dobro izgleda… What a time to be alive.

  • DjokaBA

    15.12.2022 - 09:57

    Sjajno, sjajno izgleda.. hajp ! Potvrdjeno je koriscenje neoprostivih kletvi, sto mi se posebno svidja.

  • Chimichangas

    15.12.2022 - 15:38

    hoće biti ove kletve za sve ili samo za ove sto preorderaju?

    • DjokaBA

      @Chimichangas, 16.12.2022 - 10:29

      Pa mislim da je za sve.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?