HCL.HR

Hogwarts Legacy na PC-ju ima bug koji je smiješan kad se dogodi nekom drugom

Zoran Žalac 20.02.2023.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Jedan je igrač prijavio nesvakidašnji problem s PC verzijom igre Hogwarts Legacy. Naime, igra mu je samostalno uhvatila više od 30 tisuća screenshota.

Hogwarts Legacy ima veze s magijom, no jeste li znali da vam može magično zatrpati vaš disk ako igrate PC verziju? Kako je prijavilo nekoliko igrača na Redditu, igru u određenim okolnostima pogađa dosta neugodan bug, tako da se svaka aktivnost kontrolera registrira kao hvatanje screenshota, odnosno slike prilikom igranja.

Djeluje kao bezbolan bug koji ne utječe na samo igranje, no jedan se korisnik Reddita potužio da mu je igra samostalno kreirala više od 30 tisuća slika na disku. Ili u prijevodu – 13 gigabajta materijala.

Igrači su prijavili kako im se ovaj problem događa specifično u verziji za Steam i specifično prilikom korištenja Xbox Elite kontrolera. Dok se to službeno ne popravi ažuriranjem igre, privremeno je rješenje ažurirati sam kontroler i instalirati Xbox Accessories aplikaciju s Microsoft Storea.

Komentari (2)

  • Demon90

    20.02.2023 - 19:29

    Igram k+m pa nemam tih problema samo je let na metlialo nezgodan za izazove

  • lukinjo123

    20.02.2023 - 20:40

    Kako je igrat na kbm? Inace sve igran na kbm ali ovo mi se bas parila igra za kontroler, odigra san dosad nekih 7h sa ps4 kontroleron i bas je lipo i responzivno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?