HCL.HR

Izgleda da će Hogwarts Legacy imati šukundjeda obitelji Weasley

Zoran Žalac 26.11.2022.   •   0 komentara


U jednom isječku iz nadolazeće igre Hogwarts Legacy uočen je lik koji bi mogao biti predak Rona Weasleyja, poznatog pomoćnika Harryja Pottera.

Hogwarts Legacy odvija se u 19. stoljeću, tj. davno prije događaja opisanih u serijalu Harry Potter. Međutim, prilično je izgledno da će ova originalna priča imati neke reference na likove i/ili događaje iz djela J.K. Rowling, a fanovi čarobnjačkog svijeta već su uočili jednu potencijalnu referencu.

Naime, u jednom je videu primijećeno kako će jedan od učenika Hogwartsa u igri biti Hector Weasley. Premda nema izravne potvrde da je taj lik vezan za obitelj Weasley, ključnu u priči Harryja Pottera, dovoljna je potvrda to što je lik riđokos. U svakom slučaju, ovo vjerojatno neće biti jedina referenca za fanove, a ostale ćemo otkrivati početkom drugog mjeseca sljedeće godine, kad igra stiže na PC i konzole.

A kad već pišemo o Hogwarts Legacyju, bio bi grijeh ne podijeliti ASMR video iz Hogwartsa. Nema u njemu čarobnjačke akcije, ali možete zato vidjeti kako će izgledati pejzaži oko čarobnjačke škole i pokušati doživjeti jesen u divljini.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?