HCL.HR

Hrpa Titanfall sadržaja čeka nas u devetoj sezoni Apex Legendsa

Josip Klanfar 06.04.2021.   •   1 komentara


Bilo je pitanje vremena kada će se Titanfall sadržaj integrirati u Apex Legends, pogotovo jer je taj battle royale zapravo spin-off Titanfalla. Dobre vijesti su da nećemo još dugo čekati na taj trenutak.

Prošlih godina se mnogo špekuliralo o Titanfallu 3. Malo dolazi pa malo ne dolazi, malo je u izradi pa malo nije – i tako u krug. Ni danas nemamo ništa službeno po pitanju Titanfalla 3, ali bi fanovi Titanfalla uskoro mogli doći na svoje u Apex Legendsu jer će ih u devetoj sezoni te igre dočekati hrpa sadržaja upravo iz Titanfalla.

Nije to ništa čudno s obzirom da Apex počiva na temeljima Titanfall serijala, ali zahvaljujući Twitch panelu, kojem je domaćin bio kanal BrownGirlGamerCode, scenaristica Apex Legendsa Ashely Reed je otkrila kako Respawn studio radi na integraciji Titanfalla u buduća ažuriranja, jer je Titanfall već velikim dijelom dio svijeta. Redatelj igre Chad Grenier otišao je korak dalje pa potvrdio da će Apex Legends sadržavati “vrlo kul stvari” koje ćemo moći prepoznati iz Respawnovog shooter serijala.

“Slijedeće sezone vidjet ćete hrpu Titanfall sadržaja kako se vraća u igru. Rekao sam već ljudima, ako su ljubitelji Titanfall serijala neka se strpe, jer će ih dočekati neke izuzetno cool stvari.” Izjavio je Grenier.

Nažalost, tu su informacije stale i ostalo su sve nagađanja o tome što će nas točno dočekati u 9. sezoni igre, ali sudeći po Grenierovoj izjavi, jedno je sigurno – Titanfall se vraća “na ovaj ili onaj način”.

Komentari (1)

  • Sljivovica23

    06.04.2021 - 17:46

    Nisam apex igrač, ali zvuči kul.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?