HCL.HR

Iduće srijede doznat ćemo neke novosti o Dying Light 2

Zoran Žalac 13.03.2021.   •   7 komentara


Nakon 18 mjeseci šutnje, poljski studio Techland konačno će se oglasiti o stanju svoje nadolazeće igre Dying Light 2. Novosti očekujemo čuti sljedeće srijede.

Uskoro će se napuniti tri godine od najave Dying Lighta 2, nastavka dobro prihvaćene igre koja je spojila parkour i borbu protiv zombija. Od toga je prošlo godinu i pol bez da smo o igri išta čuli ili iz nje nešto vidjeli. U međuvremenu su se pojavila izvješća kako je razvojni tim Techland praktički u rasulu te da je jedan od čelnih ljudi zaluđen radnim navikama i statusom svojih sunarodnjaka u firmi CD Projekt. Teško je povjerovati da im sada zavidi, no u svakom je slučaju jasno da Techland ima određenih problema i “u svom dvorištu”, s obzirom na to da je Dying Light 2 trebao izaći još početkom 2020.

Međutim, možda se nazire svjetlo na kraju tunela jer je ekipa napokon spremna podijeliti s nama informacije o razvojnom procesu Dying Lighta 2. Poručili su kako će o igri razgovarati sljedeće srijede, 17. 3. Moguće je da nas tada čeka novi pogled na stanje igre, a možda čak i okvirni termin njezina izlaska.

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali ekipa iz Techlanda nije lansirala novu igru već više od pet godina, što je najduži “sušni” period u povijesti te tvrtke. Međutim, jedna od pozitivnijih strana te priče jest da je prvi Dying Light tijekom tog vremena dobivao razne dodatke i to pretežno besplatne. To je ujedno i jedan od razloga zašto je cijenjen među igračima, toliko da je i pet godina kasnije među najprodavanijim igrama na Steamu.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • TheCroTino

    13.03.2021 - 10:55

    woho, samo da ne kazu da ce biti delay do 2023 i sve oke

  • SonOfZeus

    13.03.2021 - 11:12

    Novost ce biti da igra nikad neće izaći. 👍🏼

  • LetMeBeFrank

    13.03.2021 - 14:22

    Bolje im je da su neke dobre vijesti. Ovo mi je jedna od najiscekivanijih igara.

  • metal nerd

    14.03.2021 - 15:37

    česi če za čuturu i nema te dobre igre na xsx ….

  • delko

    14.03.2021 - 17:02

    Nisam igrao origninalni Dying Light. Isplati li se to odigrati i danas? Mislim na SgP kampanju?

    • metal nerd

      @delko, 14.03.2021 - 18:03

      nego odmah kupi.

    • LetMeBeFrank

      @delko, 14.03.2021 - 19:25

      Definitvno. Prica nije nesto previse originalna ili medu najboljima ikad, ali svejedno drzi paznju, a sam gameplay i sustav kretanja su glavni aduti. Meni jedna od najboljih/najzabavnijih igara prosle generacije. Ne samo da se sad moze nac za male pare nego developeri doslovno jos uvijek izdaju free DLC sadrzaj, 6 godina nakon izlaska igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?