HCL.HR

Igra “graničara” Knockout City postala je besplatna za igranje

Zoran Žalac 01.06.2022.   •   1 komentara


Multiplayer igra Knockout City ušla je u svoju šestu sezonu, a velika je promjena ta što se od sada može igrati potpuno besplatno jer je prešla na free-to-play format.

Knockout City od danas je dostupan u svom free-to-play obliku. Ne radi se o privremenom isprobavanju, nego je igra trajno postala besplatna na svim dostupnim platformama (PC, PlayStation, Xbox i Switch).

Paralelno s ovom promjenom krenula je i šesta sezona zvana City of Tomorrow. Tema sezone je znanstveni simpozij koji između ostaloga donosi novu loptu. Radi se tu o bumerang lopti koja se vraća u ruke igrača ako isti pogodi protivnika ili zid. Osim nove lopte, zgodna su i poboljšanja u Hideoutu, gdje će igrači moći zaigrati mini-igre inspirirane nogometom i košarkom.

To što je igra postala free-to-play naslov ne znači da neće imati plaćenih sadržaja. Vraća se tako Brawl Pass koji donosi novu kozmetiku, uključujući i crossover s igrom Among Us.

Komentari (1)

  • ajdin_sa

    02.06.2022 - 11:40

    Igrao sam je u sklopu ps+ prije par mjeseci kada je bila dostupna i ugasio je nakon par game-ova . Nema ništa što bi te privuklo da iole ostanes da igraš .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?