HCL.HR

Kontrolna shema iz Skate serijala stigla u Session

Stjepan Fikter 21.02.2020.   •   0 komentara


Nova nadogradnja osim što je povećala prostor za skejtanje i predstavila druga poboljšanja, omogućuje i promjenu kontrole skejta u poznati Skate stil. Skejtseption.

Project Session polagano vraća davno popularni skejterski podžanr ekstremnih sportova na naše platforme. U ovome slučaju još uvijek je u pitanju samo PC iako će ovog proljeća igra biti dostupna i na Xbox One konzoli. Posebnost Sessiona nije samo realnost kojoj teži nego i specifične kontrole koje traže vremena za navikavanje.

No, kako bi igra bila pristupačnija široj publici koja se možda i ne može naviknuti na originalnu kontrolnu shemu, nova 0.0.0.3 nadogradnja omogućuje poznate kontrole, barem onima koji su igrali Skate serijal Electronic Artsa. Doduše, treba i napomenuti kako ovaj stil kontrola je još uvijek u ranoj fazi kao i cijela igra pa još uvijek nisu potpuno sređene.

Druga značajna stvar kod nove nadogradnje odnosi se i na novi dio mape, odnosno dostupan je crea-ture park koji je oživljen uz pomoć lokalne ekipe iz New Yorka. Za one koji nisu čitali naš rani pogled na igru, dostupan teren za vožnju smješten je u navedeni grad.

Ostala poboljšanja odnosi se na unaprijeđenja u sustavu trikova i animacija, kao i novi sustav padanja s većih visina te je dodana i nova radio stanica Chillhop Music s 22 stvari za slušanje. Uz to, dodano je i šest novih izvođača s 11 stvari u Community Radio Station.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?