HCL.HR

Krećemo u istraživanje Runeterre, izašao je Ruined King: A League of Legends Story

Stjepan Fikter 16.11.2021.   •   0 komentara


Detaljniji pogled na Bilgewater i Shadow Isles možemo doživjeti kontrolirajući šest heroja iz League of Legends svemira i to kroz borbu na poteze.

Ljubitelji League of Legends svemira sada se mogu zaputiti u potpuno novu avanturu s igrom Ruined King: A League of Legends Story koju igramo na PC-ju, Switchu, PlayStation te Xbox platformama. Za one koji možda nisu ranije popratili ovaj naslov, riječ je o singleplayer avanturi koja nas vodi u istraživanje dvije regije – Bilgewatera i Shadow Islesa.

Za razliku od akcijske borbe u LoL-u, u Ruined Kingu je na poteze, s time kako je i broj heroja manji jer su ovdje glavni likovi: Pyke, Braum, Yasuo, Illaoi, Ahri te Miss Fortune. Bitke nisu jedini segment igre jer ima tu još i otkrivanja tajni, rješavanja zagonetki te izbjegavanja zamki. Isto tako, naši heroji mogu razmijeniti pokoju riječi sa žiteljima tih regija.

Baš kao u League of Legendsu, glavni junaci ovdje isto imaju različite vještine i naravno jednu ultimativnu, a kako bi se uspješno napredovalo, treba se kombinirati njihove vještine radi poboljšavanja sinergije. Za dobiti bolji dojam o akciji i istraživanju u Ruined Kingu, bacite oko na priloženi trailer. Isto tako, ovo nije besplatna igra, odnosno za ovu avanturu potrebno je izdvojiti 30 eura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?