HCL.HR

Ruined King: A League of Legends Story je single-player igra u svijetu LOL-a

Zoran Žalac 13.12.2019.   •   1 komentara


Tvorci Darksiders Genesisa otkrili su da rade na prvoj single-player igri u svijetu League of Legendsa.

Do sada su stvari za igrače League of Legendsa bile jednostavne – postojao je samo jedan LoL. Međutim, ove je godine Riot Games najavio toliko novih igara da ih je teško nabrojati na prste. League of Legends: Wild Rift tako stiže na konzole i mobitele, bit će tu League of Legends Esport Managera, a u razvoju su još pucačina u svijetu LOL-a, Diablo-klon u svijetu LOL-a te borilačka igra u svijetu LOL-a.

No, to su tek LOL-univerzum igre koje su u razvoju kod Riota. Osim njih u razvoju imaju još nekoliko LoL igara kroz Riot Forge, u suradnji s vanjskim developerima. Dvije takve najavljene su sinoć, obje za PC platformu i obje bez datuma izlaska.

Ruined King: A League of Legends Story bit će RPG s borbom na poteze u kojemu će se igrati sa šampionima LOL-a. Bit će to prva single-player igra u LOL univerzumu, radnjom smještena poslije Burning Tidesa, u regiju Bilgewatera i Shadow Islesa. Na igri radi studio Airship Syndicate koji je nedavno završio Darksiders Genesis.

Druga najavljena igra je Convergence: A League of Legends Story. I to je single-player naslov, ali drugačijeg žanra. Riječ je o akcijskom platformeru u kojemu igrač preuzima ulogu mladog izumitelja Ekka. Dotični je izumio uređaj za manipulaciju tijeka vremena, a posljedice njegovog korištenja osjetit ćemo na samom gameplayu. Na toj igri radi tim Double Stallion Games.

Komentari (1)

  • l)oolvl

    15.12.2019 - 02:41

    Ruined King bi mogao biti dobar 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?