HCL.HR

Krenula je četvrta sezona PUBG-a

Zoran Žalac 24.07.2019.   •   3 komentara


Iščekivano ažuriranje za PUBG donosi novi izgled najstarije mape, za sada samo na PC platformi.

PlayerUnknown’s Battlegrounds dogurao je do verzije 4.1, odnosno do četvrte sezone, za sada samo na PC-u (na konzolama kasnije ovoga ljeta). Kao što je i bilo najavljivano, glavni novitet u četvrtoj sezoni je osvježeni izgled najstarije mape, Erangel, s novim zgradama, drugačijim objektima i malčice izmijenjenim reljefom.

Na mapi tako sada možete pronaći rovove i napuštene tenkove, a sve to dio je pozadinske priče o tome kako je Erangel bio poprište rata u šezdesetim godinama. Iako je glavni povod osvježenju mape vizualna nadogradnja iste, s ovim promjenama dolaze i neke tajne koje će igrači moći otkriti igranjem. Naravno, nije rečeno koje tajne jer onda to više ne bi bile tajne.

Osim vizualnog poboljšanja Erangela, novo ažuriranje PUBG-a donosi razna podešavanja u balansu oružja i vozila, ali i značajna unaprjeđenja u matchmakingu. Poradilo se malo i na optimizaciji igre, što u samoj izvedbi tijekom igranja, što u brzini učitavanja mape.

Uz četvrtu sezonu dostupan je i novi Survivor Pass, zvan AFTERMATH. On će biti dostupan do 15. 10., a u zamjenu za izvršavanje raznih misija donosi više od stotinu različitih nagrada. Ovoga puta misije će se moći izvršavati i kooperativno, s drugim igračima.

Više detalja o četvrtoj sezoni i velikom 4.1 ažuriranju možete pronaći na službenoj stranici. A mi ćemo vas za kraj ostaviti s novom promotivnom kampanjom za PUBG, naslovljenom “Najgori igrač na svijetu“. Čisto da vidite da ima humora u PUBG-u.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Sylar33

    25.07.2019 - 06:58

    Igra postaje sve bolja i bolja svaki mjesec ?

    • ihneacho

      @Sylar33, 25.07.2019 - 07:22

      svaki update nesto sjebe, ovaj zadnji sporo vraća u lobi

    • Agent

      @ihneacho, 25.07.2019 - 08:59

      Ja nikad nemam problema posle updatova

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?