HCL.HR

Krvavi Chivalry 2 dobio je datum izlaska

Zoran Žalac 12.02.2021.   •   2 komentara


Viteško jurišanje u igri Chivalry 2 počet će u šestom mjesecu, a igrači na PC-u moći će se upustiti u rano testiranje tri mjeseca ranije.

Ekipa Torn Banner Studiosa jučer je obznanila kako njihov viteški multiplayer naslov Chivalry 2 izlazi 8. 6. 2021. za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One te Xbox Series X/S konzole. Kako je ranije najavljeno, igra će na PC-u biti ekskluzivna za Epic Games Store, a oni koji ju naruče u idućih mjesec i pol, moći će pristupiti zatvorenom testiranju bete, s početkom 26. 3. Beta će biti cross-play formata te će igrači na PC-u i konzolama igrati zajedno.

Standardna verzija igre koštat će 40 eura, a osim nje moći će se kupiti i Special Edition za 50 eura s dva dodatna oružja i oklopa.

U novom prikazu igre developer je fokus stavio na brutalnost borbe, a navodi se da je gameplay fleksibilniji te igračima nudi prostor za kreativnost u borbi. Doduše, Chivalry 2 trebao bi biti više timski fokusiran od svog prethodnika pa jedva čekam vidjeti grupu igrača koji se bore samo bacanjem kokoši na protivnike.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Mate Vujic

    12.02.2021 - 11:10

    E to se čekalo…XD

  • SanKa

    12.02.2021 - 11:19

    zasto samo mp

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?