HCL.HR

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga napokon dobio datum izlaska

Zoran Žalac 20.01.2022.   •   3 komentara


Nakon dvije odgode konačno imamo datum izlaska za kockastu avanturu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Igra stiže u četvrtom mjesecu – ove godine.

Dugo već nije bilo LEGO igara i red je da se ta nepravda ispravi. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga izlazi 5. 4. ove godine za PC (Steam), PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, te Nintendo Switch.

Bit će ovo potpuno nove avanture u poznatoj sagi. U startu ćemo moći birati između tri različite trilogije u kojima ćemo moći otključati 300 igrivih likova među kojima su Yoda, Darth Vader, Han Solo i brojni drugi. Novost je to da će likovi u Skywalker Sagi biti podijeljeni na klase (Jediji, Sithovi, heroji, lovci na glave, droidi, itd.) od kojih će svaka imati specifične sposobnosti i mogućnost otključavanja dodatnih vještina pomoću Kyber kocki.

Borba će ovoga puta biti malo slojevitija nego u prethodnim igrama te će u obzir uzimati nizanje napada (combo), kao i napucavanje iz zaklona. Igra će imati sustav glavnih zadataka i sporednih misija, od kojih će jedna biti i detektivska istraga u slučaju tko je pucao prvi: Han Solo ili Greedo.

Komentari (3)

  • Terox

    20.01.2022 - 16:23

    Sta nebi tribalo bit May the 4th?

  • Mihael5555

    20.01.2022 - 18:31

    odlično, jedva čekam
    ovo će vjerovatno biti igra godine

    • StargateFan

      @Mihael5555, 20.01.2022 - 19:20

      Sigurno. Već je 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?