HCL.HR

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nećemo igrati ovoga proljeća

Zoran Žalac 03.04.2021.   •   1 komentara


Kockaste avanture u Star Wars univerzumu morat ćemo čekati još neko vrijeme jer je studio TT Games ponovno odgodio izlazak Skywalker Sage.

Uplašio sam se već da će ovaj tjedan proći bez ijedne odgode nadolazećih igara. No, u zadnji čak situaciju je “spasila” ekipa TT Gamesa koja je najavila odgodu za LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Obećavajuća LEGO avantura u svijetu Star Warsa taman je na 16. rođendan dobila svoju drugu odgodu.

Podsjetimo se – igra je trebala izaći još krajem 2020. pa je pomaknuta na proljeće 2021., a sada je rečeno kako ju ekipa neće stiži dovršiti u prvoj polovici ove godine. Novi termin izlaska nije ponuđen, ali developeri poručuju da će ga obznaniti čim prije budu mogli.

Ako se pitate čemu toliko odgoda za igru koja bi trebala objediniti već postojeće igre iz serijala LEGO Star Wars, odgovor je taj da je Skywalker Saga zapravo potpuno novi projekt. Iako će neke stvari biti iste kao i u originalnim LEGO Star Wars igrama, gameplay se dizajnira iz temelja s drugačijom borbom i kamerom, dodaje se glasovna gluma, a rade se i dvije dodatne epizode (8 i 9) koje prethodno nisu dobile svoje kockaste igre. Uz to, dakako, pandemija COVID-a 19 usporava sve, pa tako i razvoj LEGO igara.

Komentari (1)

  • burgi

    03.04.2021 - 09:34

    razmišljao prednarućit…godinu dana bi mi stajali novci kod njih xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?