HCL.HR

Little Nightmares 2 dobio poboljšano izdanje za PC i nove konzole

Zoran Žalac 25.08.2021.   •   1 komentara


Horor avantura Little Nightmares 2 od danas ima svoje poboljšano izdanje za PC, PlayStation 5 te Xbox Series X/S.

Grozote Little Nightmaresa 2 upravo su postale još ljepše. Dostupan je Little Nightmares 2 Enhanced Edition koji igri dodaje nove vizualne efekte te joj poboljšava zvuk. Konkretnije, igra od sada podržava odraze u obliku raytracinga, poboljšane pokretne sjene, interaktivne čestice prašine, pepela i sl., te trodimenzionalni zvuk za korisnike s 5.1 ili 7.1 zvučnicima ili slušalicama.

Dobra je vijest da su sva ta audiovizualna poboljšanja besplatna svim vlasnicima igre. To jest, ako imate verziju za PC onda će vam se igra automatski nadograditi na Enhanced Edition. Ako imate verziju za PS4 ili XBO nadogradnja vam je također besplatna – ali ako imate PS5 ili XSX/S konzolu. Ako Little Nightmares 2 igrate na starim konzolama, nećete vidjeti nikakve nadogradnje Enhanced Editiona.

Na PlayStationu 5 i Xbox Series X/S igra će se moći izvoditi u dva moda: Beauty s maksimalnom grafikom u 4K rezoluciji pri 30 sličica po sekundi, te Performance s dinamičnom rezolucijom i 60 fps-a.

Komentari (1)

  • Pajo Paksu

    25.08.2021 - 19:00

    Mene malo boli glava od svih tih poboljšanja. Izigro igru i ne da mi se gledat poboljšane interaktivne česticei nemam PS5 jeiga

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?