HCL.HR

Lo Wang će i dalje ludovati u Shadow Warrior 3: Definitive Edition

Stjepan Fikter 02.02.2023.   •   1 komentara


Shadow Warrior 3: Definitive Edition stiže i na konzole nove generacije pa osim luđe akcije stiže i novi sadržaj. I to kao besplatna nadogradnja.

Mirovina nije zahvatila Lo Wanga jer će još jednom uzeti oružje u ruke i krenuti tamaniti hrpu protivnika, ali ovaj put u Shadow Warrior 3: Definitive Edition. Luda akcija bit će tako trunčicu luđa, a osim novog sadržaja, Definitive Edition bit će i posebno prilagođen za konzole nove generacije.

Igrači koji su već jednom završili kampanju moći će je opet prolaziti unutar New Game Plus moda kojeg će dodatno začiniti novi izazovi i nagrade. Sad je tu i nova Hardcore težina za ekipu koja uživa u dodatnome izazovu, a ostali koji ne namjeravaju ponovno prolaziti igru moći će se zabavljati u Survival modu unutar tri nove arene.

Shadow Warrior 3 po izlasku nije imao nativnu verziju za aktualne konzole što će sad biti ispravljeno u Definitive Edition. To će uključivati opcije za napucavanje u stabilnih 60 sličica u sekundi ili se može odlučiti za nabrijane 4K vizuale, ali uz filmskih 30 sličica. Sve navedeno bit će besplatno svima koji su se već družili s Lo Wangom.

Shadow Warrior 3: Definitive Edition bit će dostupan od 16. 2. za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S, a svi vlasnici osnovne verzije dobit će besplatnu nadogradnju na Definitive Edition.

Komentari (1)

  • Artyom

    02.02.2023 - 15:44

    Ja sam prešao igru. Solidan/dobar FPS barem što se gameplaya tiče. Grafika i vizualni stil su također jako dobri. Za ljubitelje FPS-a isplati se odigrati, samo nemojte pratit priču i gledat cut scene osim ako ste prije igranja “uzeli nešto”!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?