HCL.HR

Mozzie i Gridlock novi su operativci u Rainbow Six Siege

Zoran Žalac 16.02.2019.   •   2 komentara


Ubisoft je otkrio dvoje novih operativaca koji u Rainbow Six Siege stižu u sklopu operacije Burnt Horizon.

Nova mapa u Rainbow Six Siege smještena je u australsku zabit pa je sasvim logično da će i novi operativci biti iz daleke Australije. Oni se zovu Gridlock i Mozzie, a premda to za igru neće značiti mnogo, Ubisoft im je napravio stereotipne karaktere.

Tori “Gridlock” Tallyo Fairous tako je bivša farmerica koja se nije vidjela u papirologiji nego je probleme oduvijek voljela rješavati izravno. Njezin prijatelj Max “Mozzie” Goose veliki je brbljavac i hvalisavac koji se zbog svoje radne etike može uklopiti u bilo koji tim.

Gridlock i Mozzie oprečni su likovi utoliko što je ona defanzivni operativac, dok je on napadač. Sukladno tome bit će im dizajnirane i posebne vještine o kojima bismo više trebali doznati sutra na punom predstavljanju Operation Burnt Horizon sadržaja.

Komentari (2)

  • Marosh

    16.02.2019 - 14:08

    E vidis Zorane, obrnuto je. Ubisoft se zeznuo i pustio video u kojem je Gridlock u obrani, a Mozzie napadu. Na samoj stranici pise tocno da je obrnuta situacija. Zato je i video s Ubisoftovog sluzbenog kanala odmah maknut.

    • Saren

      @Marosh, 16.02.2019 - 15:28

      Nemaju vremena jer nerfaju pol operatora trenutno lol. Bit ce zanimljivo vidjet ovaj dvojac u akciji uskoro i kako ce se uklopiti u postojece stanje stvari.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?