HCL.HR

My Time at Sandrock dobio je novi datum izlaska, jeste li spremni za kopanje?

Zoran Žalac 09.09.2023.   •   3 komentara


Nakon 15 mjeseci provedenih u early accessu, graditeljsko-farmerska igra My Time at Sandrock ima datum lansiranja na svim platformama u svojem punom izdanju.

Ja sam se svojedobno zarazio graditeljsko-farmersko-simulacijskom igrom My Time at Portia pa njezinog nasljednika držim na oku. Na PC platformi je My Time at Sandrock dostupan u early accessu već duže od godinu dana, no sad je došla vijest da će puno izdanje igre dočekati 2. 11. Zapravo je stigla vijest o odgodi jer je igra trebala doći krajem devetog mjeseca.

Osim na PC-ju, My Time at Sandrock od 2. 11. će se pojaviti na PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch platformama. 

Povodom ove najave dobili smo novi video koji služi kao sažetak avantura i aktivnosti koje možemo očekivati u igri. Bit će tu skupljanja resursa, craftinga, borbe s protivnicima, flertanja s lokalnim stanovništvom te razvijanja čitavog naselja.

Igra će se moći igrati samostalno ili u društvu drugih igrača. Nažalost, igranje u multiplayeru bit će odvojeno od Story moda, tako da ne očekujte da ćete priču istraživati u kooperativnoj izvedbi.

Komentari (3)

  • John_Constantine

    09.09.2023 - 13:30

    Super, jedva čekam. Iako je imala lošu grafiku, Portia je bila prilično zarazna igra. Samo se nadam da su izbacili vrijeme koliko treba za obradu materijala. To mi je išlo na živce.

  • Cactus0077

    10.09.2023 - 14:05

    Moja zena igra to oko tjedan dana i na jdenom mjestu igra skorz zablokira , neznam dal je to noramlo u early accesu ili ne ,ali uglavnom dalje od toga ne moze di zablokira

  • SanKa

    11.09.2023 - 09:28

    video igora kako igra my time at portia je imao terapeutsko djelovanje na mene..takav spokoj i mir

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?