HCL.HR

Na obalu se nasukale nove informacije o Death Stranding

Filip Galeković 15.09.2016.   •   7 komentara


Hideo Kojima odao da će Death Stranding biti akcijska igra s multiplayer komponentom, te je u izjavu ubacio i idući dio slagalice koju je trenutno nemoguće sastaviti.

death-stranding

Sve što za sada znamo o idućem projektu poznatog Hidea Kojime jest to da će se na neki način ticati lika Normana Reedusa, mrtvih kitova, novorođenčadi i čudne crne tekućine, što je zapravo manje podataka no što bi se moglo činiti na prvu loptu.

U bilo kojem slučaju, Kojima je nastavio objavljivati kriptične informacije o Death Strandingu na TGS sajmu, pa tako sada znamo da će igra biti svrstana u akcijski žanr, te da će imati neku vrstu multiplayer komponente koja će biti integrirana u glavnu priču. Cijeli sustav funkcionira na principu pupčanih vrpca kojima će igrači biti povezani – bilo fizički ili metaforički.

Naime, ako se sjećate posljednje scene trailera onda su vam zasigurno na pameti ostali upečatljivi potoci tinte koji su se slijevali niz slova – ispada da to uopće nije tinta već primjerci tih pupčanih vrpca koje su toliko bitne za Death Stranding na ovaj ili onaj način. Također je spomenuto da će igra podržavati 4K rezoluciju i HDR; dvije važne opcije za bilo koju nadolazeću igru koja se nada pokupiti pozornost igrača na nadolazećem PlayStation 4 Pro sustavu.

Iako još uvijek nemamo ni izbliza dovoljno informacija da bismo mogli zaključiti kako će točno Death Stranding funkcionirati i što će igrači zapravo raditi u igri, Hideu Kojimi očito nije problem koristiti svoju slavnu kapaljku i njome nam polagano davati komadiće slagalice. Jedino što je zasad sigurno jest to da se poznati proizvođač nikako nije odrekao svoje ekscentričnosti.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Mixa

    15.09.2016 - 18:24

    Ne bih voleo da ima nikakvu multiplayer komponentu, vise bi mi odgovaralo da bude “cista” singleplayer igra.

    • Tony Ghost

      @Mixa, 15.09.2016 - 19:13

      Ne bi ni ja volio. Jos sam mislio da ce ovo bit nesto kao survival horor. Ono akcija. Tesko da ce me ovo privuc. Mozda i hoce, vidit cemo kad bude vise detalja.

    • Mixa

      @Tony Ghost, 15.09.2016 - 20:11

      I ja isto ocekujem da bude nesto izmedju survival horora i akcione avanture. Nesto kao The Last of Us. To bih najvise voleo. 🙂

    • Tony Ghost

      @Mixa, 16.09.2016 - 08:14

      Uh to bi bilo mrak. Ali sumnjam. Vec je receno da ce bit akcija. Vjerojatno horora ili bar neke elemente horora necemo vidjeti.

    • Mixa

      @Tony Ghost, 16.09.2016 - 21:13

      Steta onda. Pa, dobro, videcemo kada izadje sta ce od svega biti.

  • Razor

    15.09.2016 - 19:57

    Nisam oduševljen, kada vidim gameplay moći ću više reći. Kojima je izgubio moje povjerenje još od phantom paina (ajmo fanboysi velikog vođe hidea, očekujem frontalni napad).

  • Artyom

    15.09.2016 - 22:38

    Ne podnosim tog lika što je na slici. Kojima mi već ide na živce i ne čudi me što ga je Konami odjebo. MGSV je stvarno dobar što se gamepleya tiče, ali čovječe one odvratne japanske fantazije su mi pojele đigeru. Tako da od ove igre očekujem da mi se nebu dopala.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?