HCL.HR

Najavljen je Surviving the Aftermath, spiritualni nastavak Surviving Marsa

Stjepan Fikter 07.10.2019.   •   0 komentara


Nakon strateškog preživljavanja gradnjom kolonije na crvenom planetu, sljedeći nastavak u Surviving serijalu sudeći po nazivu vodi nas u nekakvo meteorsko postapokaliptično okruženje.

Nadamo se kako u industriji igara neće postati standard s najavom najaviti najavu igre. Naime, Paradox Interactive i Haemimont Games za iduću godinu pripremaju nastavak Surviving Marsa, a za sada znamo samo naziv sljedeće igre u serijalu – Surviving the Aftermath. Više informacija o samoj igri bit će dostupno 19. 10. kada se održava PDXCON 2019.

Inače za one koji nisu upoznati sa Surviving Marsom, riječ je o strateškom naslovu u kojemu se mora kroz uspješan menadžment organizirati gradnja i prosperitet kolonije na crvenom planetu. Novi naslov neće mijenjati jezgru igre, ali developeri imaju nove ideje s kojima žele eksperimentirati.

Nikhat Ali, glavni producent za novu igru kaže: “S naglim rastom Surviving Marsa ove godine znali smo da imamo nešto posebno i željeli smo pronaći nove načine korištenja gameplay mehanika preživljavačkog menadžmenta. Surviving the Aftermath daje nam priliku eksperimentirati s tim mehanikama na nove i zanimljive načine za koje mislimo da će se naši igrači voljeti.”

Surviving the Aftermath igramo iduće godine na PC-ju, PlayStationu 4 te Xboxu One s time kako će igra biti uskoro dostupna u Early Access verziji na Epic Games Storeu te kroz Xbox Game Preview program. Također, od 10. 10. na Epic Games Storeu moći će se besplatno preuzeti Surviving Mars kako bi ste se lakše mogli pripremiti za nastavak koji bi mogao imati nekakve veze sa svemirskom post-apokalipsom zbog kiše meteora. A možda i neće.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?