HCL.HR

Najbolja kooperativna igra prošle godine dolazi na Nintendo Switch

Zoran Žalac 03.09.2022.   •   2 komentara


Friški set glasina upućuje na to da bi Electronic Arts uskoro mogao lansirati verziju kooperativne igre It Takes Two na Nintendo Switch konzolu.

Više različitih izvora navodi kako ćemo ovoga mjeseca dočekati najavu da It Takes Two dolazi na Nintendo Switch. Kooperativna igra iz 2021. do sada je prodana u više od sedam milijuna primjeraka za PC, PlayStation i Xbox konzole, što su potaknule visoke ocjene, brojne nagrade i općenito dobra recepcija igre kod igrača.

It Takes Two bi savršeno odgovarao Nintendo Switch platformi kao igra za nešto mlađi uzrast igrača (12+ kaže PEGI). Ponajprije će biti interesantno vidjeti kako će na Switch portu biti izveden lokalni co-op. Naime, Switch u startu ima dva kontrolera tako što se Joy-Coni podijele na dva dijela. Međutim, upitno je hoće li se tako moći igrati It Takes Two jer se jednim Joy-Conom ne bi moglo okretati kameru.

It Takes Two inače nije grafički zahtjevna igra, ali je ekran u toj igri većinu vremena podijeljen na dva dijela i uvijek se može vidjeti što drugi igrač radi. To bi mogao biti tehnički izazov za Nintendo Switch pa će biti interesantno vidjeti hoće li igra imati kakve kompromise da bi se mogla izvesti na toj hibridnoj konzoli.

Komentari (2)

  • Tomon_45

    03.09.2022 - 16:08

    Switch što izašlo je najbolje the witcher 3

  • Zlo

    03.09.2022 - 16:21

    Nije od neke koristi nemam switch

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?