HCL.HR

Nakon samo sedam sati otvorena je beta Resident Evil Re:Versea postala zatvorena

Josip Klanfar prije 1 tjedan   •   4 komentara


Capcom nam je obećao multiplayer komponentu Resident Evil svijeta, naziva Re:Verse. Konačno je došlo vrijeme da se igra otvoreno testira u beta fazi, ali nedugo nakon početka testiranje je prekinuto.

Sigurno se sjećate da smo pisali o multiplayer segmentu u svijetu Resident Evil serijala, pod nazivom Re:Verse. Capcom nam je obećao da ćemo ga dobiti uz Resident Evil: Village, ali kako stvari stoje, možda to i ne bude baš tako – barem ako je suditi po otvorenom beta testiranju igre.

Jutros u 8 sati po našem vremenu krenulo je otvoreno beta testiranje za Re:Verse, ali već u 15 sati su iz Capcoma prekinuli testiranje i povukli do daljnjega. Kao razlog navode konstantne probleme s matchmaking sustavom pa su zbog toga odlučili prekinuti cijelu stvar i istražiti uzrok tomu. Nije poznato kada će se testiranje nastaviti (ili hoće li uopće), ali trebalo je trajati do 11. 4. 2021. do 8 sati.

Nadamo se da se ipak neće obistiniti crne prognoze te da će ekipa iz Capcoma brzo otkloniti problem. No, ako RE: Village na kraju i izađe bez ove multiplayer komponente, teško da će mnogo fanova plakati za njom – već je prilikom najave Re:Versea reakcija publike bila pretežno negativna, s više tisuća negativnih komentara na YouTubeu.

Komentari (4)

  • mili1985

    08.04.2021 - 18:48

    Ne znam kako će na kraju ispasti, ali ovo stvarno izgleda užasno i jeftino.

  • marko1106

    08.04.2021 - 20:26

    Jedini multiplayer koji bih prihvatio je nešto slicno što su vec imali. Outbreak se zvao ako se ne varam

  • Holysheat666

    08.04.2021 - 22:20

    Kao i prosla multiplayer igra, resistance, de sto je ono, drugi dan bete sjecam se ceko sam 10 min da se popuni tim,da starta igra

  • Iceman73

    09.04.2021 - 08:02

    Tak i tak dizaster!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?