HCL.HR

Napokon je prikazan novi Skate – i još uvijek rade na njemu

Zoran Žalac 30.06.2022.   •   3 komentara


Electronic Arts je prikazao pre-pre-pre-alpha verziju nadolazeće igre Skate te pozvali zainteresirane igrače da se pridruže testiranju igre.

Čini se da smo dočekali predstavljanje nove Skate igre i ponovno je to netipično predstavljanje u, kako developeri kažu, pre-pre-pre-alpha fazi igre. Što znači da je igra još dosta daleko od izlaska, ali su barem otvorene registracije za sve zainteresirane koji žele doprinijeti testiranju i daljnjem razvoju.

Ako ništa, dobili smo prvi pogled na igru s punom grafičkom vizijom kakvu developeri imaju. Nije to ništa ludo ni spektakularno, ali svaki skejter ionako će reći da su za dobru skateboarding igru najvažnije kontrole i mehanike. A što se mehanika tiče, osim penjanja na objekte prikazana su i mehanike vješanja, skakanja te trčanja po zidovima.

Potvrđen je i editor s kojim će igrači moći kreirati vlastite levele i dijeliti ih s drugima. A čini se i kako će igra imati otvoreni multiplayer u kojemu ćemo vidjeti druge skejtere u gradu.

Testiranje Skatea za sada se provodi na PC platformi i za njega trebate biti punoljetni. Ako vas zanima, možete se prijaviti na ovoj stranici.

Komentari (3)

  • Stjepan Fikter

    30.06.2022 - 19:25

    Ovo mi se čini kako ćemo igrati tamo iza polovice 2023. godine. Al sviđa mi se smjer u kojem idu.

  • Bojko

    30.06.2022 - 19:35

    Mislim, ništa mi nikada emocionalno neće zamijeniti Pro Skater-a, ali ovo ću igrati dok konzola ne izgori. Izgleda mrak.

    • Bojko

      @Bojko, 30.06.2022 - 19:45

      Tamo negdje oko 0:40 ako pogledaš poruke, čini se da će biti cross-play, parkour, penjanje, kupovanje odjeće/obuće na mapi, nove mikro bail animacije, kombo grind trikovi, custom griptape, fisheye leća… ima tu masa stvari čovječe, a kako prema snimci izgleda da likovi puno manje floataju, izgledno je da će biti dosta drugačija igra od prethodne.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?