HCL.HR

Nindža Aragami se vraća, najavljen Aragami 2

Lovro Maroševac 28.08.2020.   •   1 komentara


Sinoć je na Gamescomu predstavljen novi nastavak Aragamija, a ovog puta moći će se zaigrati i u kooperativnom modu.

Odlični Aragami oduševio je većinu igrača nakon svog izlaska 2016. godine i nije bilo upitno da će drugi dio uslijediti. Sinoć smo na Gamescomu saznali kako nas uskoro očekuje novi nastavak u kojem ćemo i dalje moći nastaviti tamaniti protivnike kontroliranjem sjena. Španjolski studio Lince Works sprema nam sljedeće godine izbaciti još bolji drugi nastavak nindža s posebnim moćima.

U Aragamiju 2 igrači će sa svojim nindžama morati ispunjavati zadatke kako bi oslobodili zatočene ljude, a među njima i ostale pripadnike Aragami klana. Prema prikazanom traileru, borit ćemo se protiv opakog neprijatelja koji je porobio lokalno stanovništvo. Protivnike će igrači moći nadvladati sami ili pak s prijateljima jer će ovaj naslov imati mogućnost kooperativnog prelaženja misija.

Brza akcija, šuljanje i taktičke odluke bit će samo neki od glavnih motiva u spomenutom naslovu. Od igrača se očekuje da nadograđuju svoju ninju te s njom krenu u oslobađanje vlastitih ljudi i postanu legende. Aragami 2 izlazi 2021. godine za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X.

Komentari (1)

  • 312AE

    29.08.2020 - 11:43

    Uhh pa ovo je super vijest, prvi dio mi se dosta svidjal, trebali im je sam vremena da izbananciraju težinu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?