HCL.HR

No Man’s Sky dobio svemirske kitove u novoj kampanji s pričom

Zoran Žalac 25.05.2022.   •   2 komentara


U No Man’s Sky je stigla sedma po redu ekspedicija koja igri donosi roguelike gameplay sa zapletom ponavljajućeg scenarija iliti loopa. A tu su i leteći kitovi!

No Man’s Sky upravo je proširen još jednom besplatnom ekspanzijom. Preciznije rečeno, u igru je dodana sedma ekspedicija zvana Leviathan koja donosi novi stil gameplaya. To jest, novi je za No Man’s Sky, a zapravo se tu radi o avanturi koja se odvija u ponavljajućem krugu, tj. vremenskom loopu. Svaki put kad igrač pogine, vremenski se krug resetira i sve ide ispočetka.

Cilj je u svakom loopu pokupiti fragmente memorije, a taj zadatak je i kolaborativni, tako da fragmente prikupljaju i drugi igrači. Što se više fragmenata prikupi i preda na istraživanje, to se bolje nagrade dobivaju, uključujući prošireni inventory, snažnije brodove i Multi-Tool alate.

Sama ekspedicija ima i svojevrsnu priču, a igrači koji uspiju razbiti loop vjerojatno će se suočiti s drevnim svemirskim bićem – naslovnim Leviathanom. S obzirom da ekspedicija dodaje leteće kitove, za očekivati je da će Leviathan vjerojatno biti tata svih letećih kitova.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?