HCL.HR

No Man’s Sky dobio je mod za opuštanje

Zoran Žalac 07.10.2022.   •   2 komentara


No Man’s Sky je dogurao do verzije 4.0, a u sklopu ažuriranja zvanog Waypoint došao je novi način igranja, povećani inventory, promijenjeno sučelje, itd.

No Man’s Sky od danas je dostupan i na Switch konzoli, a tim povodom ažuriran je na verziju 4.0 s kojom je došlo nekoliko novih načina za igranje. Igrači od sada tako mogu sami kreirati svoju težinu igre – s praktički svim pravilima – mogu npr. isključiti potrošnju goriva, povećati količinu resursa, modificirati snagu protivnika i ponašanje bića… Dostupno je preko 20-ak postavki koje se mogu modificirati.

Paralelno s time uveden je i novi način igranja – Relaxed Mode. U istome nećete morati brinuti o kojekakvim nevoljama, resursima i ograničenja – taj je mod zamišljen za neopterećeno istraživanje svemira.

Nadalje, igra je uvela sustav automatskog snimanja pozicije, vizualno je promijenila sučelje i stil inventoryja, u PC verziji dodala podršku za AMD FSR 2.0, itd. Kao i obično, svi ti dodaci besplatni su svim vlasnicima igre i odnose se na sva dostupna izdanja No Man’s Skyja – sada na svim aktualnim platformama.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Axelite

    07.10.2022 - 20:11

    Ove godine odigrao sam igru i mogu samo reći da je igra prepuna cool stvari za istraživanje i jedna od onih igara kada igraš potpuno možeš izgubiti pojam o vremenu dok ne ostvariš neki svoj zacrtani cilj.
    Preporučujem svakome tko voli kvalitetne igre istraživanja i one originalne RPG kategorije igre u kojoj možeš ići kuda želiš i raditi što želiš.

  • funky0308

    08.10.2022 - 11:25

    Zanimljvo je i nevjerojatno sto je Hello Games napravio. Od katastrofalnog launcha do jedne od najboljih prica u gejmingu. Sve ovo sto su dali, potpuno besplatno (nakon krpanja i popravka igre) rijetko se dogadja i iako sam prvi sumnjao da mogu igru izvuci nakon onakvog debakla na pocetku ipak su uspjeli. I dalje je to lose, nije dobro da igreizlaze u takvom stanju pa se krpaju iducih pet godina ali ako je vec tako moralo biti, ajde, sve je dobro zavrsilo i pretvorilo se u jednu, za danasnje standarde i naplatu petog prsta na lijevj ruci kroz DLC, stvarno lijepu pricu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?