HCL.HR

No Man’s Sky stiže na Xbox uz novo veliko proširenje

Zoran Žalac 29.03.2018.   •   3 komentara


Razvojni studio Hello Games još uvijek nije digao ruke od svog No Man’s Skyja te će ga idućeg ljeta predstaviti novim igračima.

No Man’s Sky ovoga će ljeta napuniti drugu godinu postojanja. Nekima je to druga godina sjećanja na jedno od najvećih razočaranja ove generacije, a nekima druga godina nadanja da će igra napokon donijeti ono što je bilo obećano. Za ove druge dobra je vijest da studio Hello Games neće prekinuti rad na ovom projektu nego ga još jednom planiraju nadograditi.

Ovoga ljeta No Man’s Sky dobit će svoje četvrto veliko ažuriranje. Nakon Foundationa, Pathfindera i Atlas Risesa doći će nam proširenje zvano “Next”. Prema riječima Seana Murrayja, radi se o do sada najvećoj ekspanziji igre i važnom koraku za budućnost zajednice No Man’s Skyja. Kao i sva prijašnja ažuriranja, i ovo će biti besplatno svim vlasnicima igre.

Paralelno s novim ažuriranjem pojavit će se i verzija No Man’s Skyja za Xbox One konzolu. Ta verzija sadržavat će sve dosadašnje nadogradnje te će imati podršku za HDR i 4K rezoluciju na Xbox One X modelu.

Komentari (3)

  • TypicalHog

    29.03.2018 - 13:12

    Cool, možda konačno počnem igrat NMS.

  • blacklist0907

    30.03.2018 - 03:29

    Imam osjećaj kao da je igra od tamo i krenula

  • JOVAN11

    23.04.2018 - 19:48

    Meni se sviđa igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?