HCL.HR

Nova Warzone mapa seli se na Pacifik – teku slapovi, vijore palme…

Domagoj Plantak 08.09.2021.   •   7 komentara


Džungle, pećine, neki objekti – i toplo, toplo more. Zasad su to jedini kadrovi koji prikazuju potpuno novu Warzone mapu, koja uz anti-cheat stiže do kraja godine.

Nakon iscrpnog otkrivanja Call of Duty: Vanguard multiplayera, zadnje minute bile su rezervirane za Warzone, koji definitivno dobiva novu mapu. Zanimljivo je da početni kadar prikaza mape neodoljivo podsjeća na početak trailera kojim je otkriven Sledgehammerov Call of Duty: WWII iz 2017. godine, samo što će u Warzonu vrijeme biti sunčano.

Warzone se seli na Pacifik, obasjan suncem, ispunjen džunglama, stjenovitim brdima i pretežno ruralnim okolišem iz trenutno pokazanih prizora. Tu su i neki bus, most, pa i dio koji podsjeća na Quarry iz Verdanska. Nova mapa sličnih je dimenzija sadašnje, a u izradi je skoro dvije godine.

„Cilj nam je bio pobjeći iz ratom obrušenog Verdanska i donijeti igračima novu i živahnu atmosferu koja otvara vrata novim idejama kojima ćemo kreirati priču i evente u Warzoneu.“ – rekao je Amos Hodge iz Ravena.

Uz pacifički paket tu je naravno i obećani anti-cheat sustav, koji, kako Hodge kaže, u završnoj fazi testiranja te će biti spreman zajedno s dolaskom mape. S obzirom da će Call of Duty: Vanguard koristiti isti engine kao i Modern Warfare, integracija Warzonea s Vanguardom ovaj put bi trebala biti prirodnija i bezbolnija od one hladnoratovske.

Vjerujemo kako je Activisionu ovaj anti-cheat i nova mapa zadnja slamka spasa kojima Warzone može vratiti reputaciju, koja je integracijom Cold Wara krenula nizbrdo i ubrzo se strmoglavila zbog navale varalica.

Sve poznate kadrove nove mape pogledajte u službenoj najavi od 25. minute:

Komentari (7)

  • Mrky

    08.09.2021 - 08:52

    Nova mapa, lijepo. Ne vjerujem da ce anti-cheat privuc igrace nazad, ali lijepo za stalne igrace koji idalje zele da uzivaju u Warzoneu.

    • marko1106

      @Mrky, 08.09.2021 - 09:15

      Jedino što može privuci igrace je dobar anti-cheat. Trenutno je igra užas, u svakoj partiji doslovno naletiš na cheatera. I onda ga spectas lik se tocno okrece prema likovima na 2km,iz zgrada, iza zidova, tocno vidiš da zna gdje su i gdje ce proviriti. Smjesno je koliko cheatera ima. I dosta igara ima problema sa tim ili Warzone je specifičan valjda sto je popularan. Jedino rješenje je dobar anti-cheat i perma ban. Pa neka prave milijun racuna ali na svaki mora ici blokiranje zauvijek.

    • Agent

      @marko1106, 08.09.2021 - 09:57

      Ma i i de perma ban ali trebaju harver-softver ban da moraš kupit novi komp ili dio novog kompa da bi mogao napravit novi account. Jer sad je perma ban ali šta ti to znači kad besplatno napraviš novi account i igraš u roku 2 min

    • alan40rt

      @Agent, 08.09.2021 - 12:23

      Ban na hardver i bok, pa nek si ekipa misli i kupuje nove komponente.

    • Agent

      @alan40rt, 08.09.2021 - 12:42

      To bi trebalo samo rijetko tko se usudi to uradit jer npr znam jednog koji je kupio komp i kasnije saznao da ima hardver ban ali već bilo prekasno (mislim da je apex u pitanju).Pa je morao pisat i dokazat da je druga osoba da bi maknuli ban.

  • BeLLicus

    08.09.2021 - 18:07

    Čitersko smeće od igre.

  • SanKa

    09.09.2021 - 09:47

    užas…dajte mi urban warfare u ww 2, ne ovo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?