HCL.HR

Novi Rainbow Six Siege mod donosi borbu japanskih božanstva

Lovro Maroševac 26.04.2022.   •   1 komentara


Novi vremensko limitirani događaj stigao je u Ubisoftov naslov u kojem će igrači morati stati na stranu božice sunca ili boga oluje.

Japanska tematika relativno je česta tema u videoigrama, ponajviše kroz gerilske ratnike nindže ili pak časne samuraje. Čini se da ista tematika nije zaobišla ni Ubisoftovu multiplayer pucačinu Rainbow Six Siege, no ovog puta riječ je o nešto drugačijem prikazu.

Rengoku je novi vremensko limitirani događaj u R6 Siegeu koji vas tjera da stanete na stranu božice sunca ili boga oluje. Vječna bitka između ova dva božanska bića povukla je sa sobom i neke operativce koji će se boriti za njih. Prilagođena mapa, operativci i oružja ovom modu dopuštaju igračima da se odmaknu od klasične formule spomenutog naslova.

Umjesto napadača i obrambenih operativaca tako postoje predani i opsjednuti. Na strani predanih naći će se Fuze, Capitao, Zofia, Twitch i Osa, dok opsjednute čine Bandit, Maestro, Kapkan, Thunderbird i Rook. Mečevi se odvijaju na modificiranoj mapi Skyscraper, a cilj igrača je držati kontrolu takozvanih Altara.

Igrači će u sklopu ovog moda moći birati između hrpetine kozmetičkih stvari koje žele uzeti pomoću igrine valute. Rengoku mod dostupan je od 26. 4. do 17. 5. – puna tri tjedna.

Komentari (1)

  • Agent

    26.04.2022 - 19:39

    Obični capture the flag. Nije baš nešto pošto ima samo shotgun i to još najslabiji u igri.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?