HCL.HR

U Hot Wheels Unleashed stižu neki poznati autići

Josip Klanfar 27.07.2021.   •   2 komentara


Hot Wheels Unleashed nam je u nekoliko navrata prikazivao što sve možemo očekivati od ove nadolazeće igre, a sada znamo i većinu autića koje ćemo voziti krajem devetog mjeseca.

Već se dosta špekuliralo i nagađalo što će sve biti u tzv. rosteru nadolazeće igre Hot Wheels Unleashed i kakva će nas ponuda autića dočekati pri izlasku igre. Konačno je čekanju došao kraj jer zahvaljujući novom traileru i press kanalima znamo kojih 57 od 66 autića ćemo voziti na samom startu igre krajem devetog mjeseca.

Biti će tu nekih klasika Hot Wheelsa, ali i nekih novih auta izuzetno poznatih brendova poput Chevroleta, Dodgea, Audija, Forda pa čak će se naći u ponudi i Koenigsegg. Tu su također i neka kultna vozila popu De Loreana i kombija Nindža Kornjača. Neka od tih vozila su prikazana u traileru ispod, a 37 autića s kojima ćemo se utrkivati možete vidjeti na ovom linku.

Luda vožnja i još luđe staze nas očekuju u Hot Wheels Unleashed koji bi trebao izaći krajem devetog mjeseca, točnije 30. 9. 2021. godine ako se do tada nešto slučajno ne promjeni, a moći ćemo se utrkivati na svim popularnim platformama jer igra izlazi za PS5 i PS4, PC, Switch, Xbox Series X/S te za Xbox One.

Komentari (2)

  • Klaudio89

    28.07.2021 - 02:08

    U par navrata sam pogledao trailer za ovu igricu,Hot Wheelsi su me uvijek interesirali,ali nikad nisam bio u prilici ih toliko upoznati,ali zadnjih nekoliko godina su se toliko proširili artiklima i anketama da ih se može vidjeti na svakom koraku,a igrica koja dolazi me gotovo uzbuđuje,neznam samo dali je,osim za PS1 i PS2 ikada bila u igrica za PS3?

  • Ovcaodnovca

    28.07.2021 - 07:52

    izgleda zanimljivo, samo treba vremena za igrati 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?