HCL.HR

Odgođena je nova sezona u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 04.06.2022.   •   2 komentara


Nova sezona Vector Glare trebala je stići sljedećeg tjedna u igru, no iznenadni problemi natjerali su Ubisoft da istu odgodi na neko vrijeme.

Prije dva tjedna Ubisoft je predstavio novu sezonu u Rainbow Six Siegeu. Druga sezona sedme godine ovog Ubisoftovog naslova trebala je biti lansirana 7. 6., no nenadano je došlo do promjene planova.

Razlog odgode Vector Glarea jest taj što je otkriven problem u testnoj fazi igranja. Predstavljena smetnja najviše se pokazala pogubnom za iskustvo igranja kod brojnih igrača, stoga je francuska kompanija bila primorana nakratko produžiti trenutnu sezonu. Ništa više od toga nam nije poznato, no Ubisoft tvrdi da ćemo informacije o novom datumu sezone uskoro doznati.

Nadolazeća sezona u R6 Siege predstavit će novog operativca Sensa. Dolazi iz Belgije i pridružit će se napadačima, a sa sobom donosi R.O.U. Projector System. Osim operativca, igra će konačno dobiti novu mapu Close Quarter, ali dizajniranu specifično za Team Deathmatch mod.

Siege će novom sezonom dobiti i željenu streljanu pa će igračima konačno moći naučiti kako pravilno obuzdati trzaje oružja. Cijela sezona čini se da nastavlja u istom tonu u kakvom je započela i sedma igrina godina – ubacivanjem sadržaja koji vraća želju igračima za povratkom na bojišta taktičkog napucavanja.

Komentari (2)

  • Agent

    04.06.2022 - 19:52

    “Predstavljena smetnja najviše se pokazala pogubnom za iskustvo igranja kod brojnih igrača” Ako je smetnja koju sam i ja dobio na test serveru više puta onda je problem operatov gates gdje njegov team vidi zid a neprijatelj ne vidi zid pa vidi cijeli team kroz zid.

    • Matic

      @Agent, 09.06.2022 - 13:51

      It’s a feature not a bug

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?