HCL.HR

Otkriveno je kad osnivamo vlastiti kult u Cult of the Lamb

Stjepan Fikter 10.06.2022.   •   0 komentara


Vruće ljetne dane moći ćemo kratiti osnivanjem vlastitog kulta janjeta, što obuhvaća podnošenje žrtava te ukalanje svih onih koji nisu prihvatili Riječ janjeta..

Ovog ljeta nećemo peći janje u Cult of the Lamb, nego ćemo u ulozi opsjednutog janjeta osnovati vlastiti kult i prikupljati sljedbenike kako bismo otplatili dug nakon što nam je spašen život.

Od 11. 8. na PC-ju, PlayStation i Xbox platformama te na Switchu krećemo sa stvaranjem i širenjem kulta. Kako bismo mogli proširiti svoj utjecaj, morat ćemo skupljati resurse za gradnju, ali i napraviti pokoju žrtvu jer treba zadovoljiti bogove te održavati propovijedi kako vjera ne bi slabjela.

Širenje naše riječi odvijat će se u proceduralno generiranom svijetu koji će biti podijeljen na pet regija. Svi oni koji ne budu htjeli prihvatiti naše uvjerenje, bit će uništeni – bilo da je riječ o nevjernicima ili suparničkim kultovima. Uništavanjem protivničkih kultova pokupit ćemo i njihove moći što će nam dodatno pomoći u izvođenju mističnih rituala kako bismo postali janjeći bog.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?