HCL.HR

Otkriveno je kada se kreće kotrljati The Eternal Cylinder

Stjepan Fikter 11.09.2021.   •   0 komentara


Krajem mjeseca imat ćemo priliku preživljavati i evoluirati u krajnje neobičnom svijetu u kojemu ogromni cilindar nije jedina prijetnja našem postojanju.

Svijet koji izgleda kao iz noćnih mora, ogromni cilindar koji uništava sve pred sobom, neobična bića i još čudniji protivnici uskoro nam stižu u punoj verziji. To znači kako The Eternal Cylinder ima datum izlaska koji je postavljen za 30. 9., a igra će biti dostupna za PC te PlayStation i Xbox platforme.

Za one koji se možda nisu susreli s ovim naslovom, riječ je o igri preživljavanja, prilagodbe i evoluiranja. Tako ćemo kontrolirati Trebhums bića te navigirati dalje od različitih predatora, opasnosti i već spomenutog ogromnog cilindra. Naša avantura počinje na dnu hranidbenog lanca te uz pomoć jedenja flore i faune te posjeta različitim strukturama moći ćemo evoluirati i mutirati.

The Eternal Cylinder imat će preko 50 mutacija, s time kako će cijela obitelj Trebhumsa moći narasti na više od 20 članova. Svakog od njih moći ćemo i imenovati kako bi osjećali veću povezanost. Osim zanimljivih kombinacija koje ćemo moći raditi s mutacijama, svijet oko nas će se također mijenjati pa protivnici neće uvijek biti isti. Isto tako, preživljavanje nije jedina tematika igre budući da će ista imati i priču koja će istraživati teme obitelji i nasljedstva.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?