HCL.HR

Otkriveno je kada izlazi ELEX II, nova RPG igra tvoraca Gothica

Stjepan Fikter 10.11.2021.   •   1 komentara


Nastavak ne baš previše uspješnog ELEX-a odvest će nas još jednom u Magalan, svijet koji miješa postapokalipsu, znanost i fantaziju kako bi pobijedili novu prijetnju koja stiže s neba.

Ljubitelji i fanovi europskih RPG igara mogu se polagano početi pripremati za novi naslov jer je Elex II dobio datum izlaska. Povratak u Magalan planiran je za 1. 3. 2022., kada igra stiže na PC, PlayStation te Xbox platforme. Riječ je o nastavku ne baš uspješne prethodne igre koja je ipak stekla svoju dozu fanova.

Elex II smješten je u isti svijet kao i prvi dio te ćemo i dalje igrati s istim protagonistom Jaxom. Kako bi uklonio novu prijetnju te spasio sina, Jax će krenuti na putovanje u kojemu će morati ujediniti različite frakcije kako bi zajednički porazili okupatore. To putovanje uključuje poveći svijet u kojemu se opet spajaju postapokalipsa, znanost i fantazija.

Developeri najavljuju neviđenu slobodu u istraživanju uz vjerni jetpack, interakciju sa svijetom i likovima koji će pamtiti naše akcije i reagirati prikladno. To uključuje i mogućnost napuštanja naše grupe ako se ne slažu s našim ponašanjem, a mogu i umrijeti što će se odraziti na priču. Najavljuju se i unaprijeđeni sustavi kontrole koji bi borbu trebali učiniti još fluidnijom bilo to da je u pitanju bliski sukob ili na daljinu.

Inače, uz najavu datuma izlaska obično očekujemo nekakav prikaz igre, no umjesto toga dobili smo pogled na kolekcionarsku verziju. To je valjda namijenjeno okorjelim fanovima prethodne igre.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    10.11.2021 - 21:34

    Prvi elex je bila prezanimljiva igra, ali i preogromna za istraživanje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?