HCL.HR

Otkriveno je koliko će trajati kampanja Resident Evila 2

Zoran Žalac 17.01.2019.   •   5 komentara


Capcom je neposredno prije izlaska novog Resident Evila 2 otkrio koliko ćemo vremena potrošiti na odigravanje glavne priče.

Nedavni prelazak originalnog Resident Evila 2 s Claire koštao me ukupno dva sata igranja. Premda kampanja s Leonom traje isto toliko, otprilike, većinom je to isti sadržaj. Danas bi za igru po cijeni od 60 eura bilo nečuveno ako bi trajala svega četiri sata pa je dobra vijest da će prerada Resident Evila 2 ipak biti nešto sadržajnija.

Povodom skorašnjeg lansiranja igre, iz Capcoma su odgovorili na pitanje koliko će ista trajati. Kako kažu, trajat će otprilike 10 sati za svakog od dva lika. E sad, to ne znači nužno da će novi RE2 trajati dvadesetak sati jer će likovi povremeno imati dijeljene sekvence. Razlika je u tome što će sve zapravo biti jedna kampanja te će se u istom prelasku morati igrati i s Leonom i s Claire.

Ako vam to trajanje nije dovoljno, dobra je vijest da će RE2 imati i dodatne modove, uključujući i Fourth Survivor u kojemu igramo s trećim likom, Hunkom, čija će sporedna priča biti nešto kraća i samim time nije uključena u spomenuto trajanje.

Ako se pak pitate kako to da je igra koja je izvorno trajala ukupno dva sata sada traje dvadesetak sati, treba reći da je u novom Resident Evilu 2 dosta toga novoga, uključujući i skroz nove lokacije poput sirotišta, koje nije bilo prisutno u originalu.

Komentari (5)

  • mili1985

    17.01.2019 - 11:56

    Klasične RE igre i nisu nešto poznate po nekom dugom trajanju kampanje, ali zato nagrađuju ponovna prelaženja.
    Btw, ubacili su i Tofu survivora, koji je zapravo taj četvrti preživjeli.

  • Dream Breaker

    17.01.2019 - 12:03

    uh bokte, naspram sat i pol + sat i pol, ovo je ogroman napredak.

  • sedf

    17.01.2019 - 12:08

    Fino,taman

  • Davis

    17.01.2019 - 12:23

    Osobno sam i očekivao nesto u ovom rangu.Mislim da ce to kod mene biti i malo duže pogotovo jer planiram ići polako, istraživajuci svaki kutak, čitajući sve one filove i slično.

    • MakikaM91

      @Davis, 17.01.2019 - 23:44

      Tako se igra!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?