HCL.HR

Otkriveno je kad se vraća stari System Shock

Zoran Žalac 03.01.2023.   •   1 komentara


Developer Nightdive Studios potvrdio je kako se prerada System Shocka napokon bliži dovršetku razvoja i da je lansiranje u 2023. i dalje u planu.

Nećete vjerovati, ali bližimo se povratku System Shocka. Duhovni prethodnik BioShocka trebao bi biti lansiran u trećem mjesecu 2023. godine, skoro osam godina nakon prvotnih planova za remaster koji je s vremenom postao svojevrsni remake ili prije rečeno reboot.

Kako god tu igru zvali, developeri Nightdive Studiosa poručili su kako sve ide po planu te je razvoj igre uznapredovao nakon što je ulogu izdavača preuzeo Prime Matter. Dodane su neke nove vrste neprijatelja, poboljšani su određeni efekti oružja, a svim je neprijateljima u igri priređen unikatan sustav komadanja, tako da će svaki gubiti udove na svoj način. Evo i kratke demonstracije toga:

Za razliku od originalnog System Shocka koji je bio ekskluziva za PC, ovaj će se pojaviti i na PC-ju i na PlayStation / Xbox konzolama. Precizan datum izlaska još nije postavljen, ali nakon osam godina razvoja i višestruktih odgoda stvarno se nadamo da kašnjenja više neće biti.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Slash

    03.01.2023 - 22:37

    Bumo vidli kaj bu to..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?