HCL.HR

Ovo se ne događa često: igrači traže da se odgodi izlazak nove Sonic igre

Zoran Žalac 04.06.2022.   •   5 komentara


Prikaz igre Sonic Frontiers podijelio je fanove, a jedan dio zaziva izdavačku kuću Sega da odgode izlazak igre kako ista ne bi bila potpuni fijasko.

Ranije ovoga tjedna premijerno je prikazan gameplay nadolazeće igre Sonic Frontiers. Novi Sonic u 3D-u i otvorenom svijetu izazvao je neke pozitivne reakcije na mehanike i kontrole, ali prevladali su ipak negativni komentari. Fanovi su se potužili na ispraznost svijeta, izgled igre i očite tehničke poteškoće poput sporog učitavanja objekata.

Na Twitteru je stoga kratko zaživio hešteg #DelaySonicFrontiers, kojim su nezadovoljni igrači pozvali izdavačku kuću Sega da odgodi izlazak igre. Sonic Frontiers trebao bi biti lansiran u jesen 2022., no neki smatraju da igra jednostavno nije spremna i da bi joj dobro došlo još nekoliko mjeseci razvoja.

Premda se tu radi tek o jednoj grupi fanova, ovakvo što je zapravo presedan. Obično su igrači ti koji su razočarani kad developer odluči odgoditi izlazak svoje igre. Gotovo se nikad ne događa da igrači sami predlažu kasnije lansiranje igre.

Doduše, fanovi Sonica već su demonstrirali svoj utjecaj – slično nezadovoljstvo bilo je izraženo i u slučaju prvog Sonic filma, odnosno Sonicovog prvotnog izgleda u njemu. Upravo je reakcija fanova dovela do važne promjene u tom filmu. Tko zna – možda se glas naroda uzme i u slučaju Sonic Frontiera?

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Maki124

    04.06.2022 - 18:26

    Stvarno igrica izgleda jadno

  • Iron666

    04.06.2022 - 19:05

    S razlogom. Izgleda kao tech-demo. Nadam se da će ili stići to ispolirati u roku 6 mj. ili odgoditi, stvarno izgleda kao neki alpha build.

  • butjer1010

    04.06.2022 - 19:08

    Jesu klinci čuli onu staru narodnu: “Lošem k.rcu svaka dlaka smeta!” ?????

  • djosic85

    05.06.2022 - 07:57

    Da li im je potrebna odgoda ili ne, to ne znam, ali svakako na ovom treba još puno radit. Izgleda nekako slabo i prazno…

  • Cros70

    06.06.2022 - 08:14

    Koji je game engine?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?