HCL.HR

Padobrani za višekratnu uporabu vraćaju se u Fortnite, uz male preinake

Pero Mlinar 15.01.2019.   •   3 komentara


Padobrani za višekratnu uporabu bili su izbačeni iz Fortnitea radi lošega balansa, ali stručnjaci u Epic Gamesu uhvatili su se posla poboljšanja svojega prototipa.

Sredinom jedanaestog mjeseca prošle godine pisali smo kako Epic Games odustaje od eksperimentalnog uvođenja padobrana za višekratnu uporabu u Fortniteu. Da podsjetimo, radilo se o padobranima koje se moglo koristiti prilikom svih većih skokova, čak i nakon početnog slijetanja. Iako je u teoriji ta odluka trebala osigurati dinamičniju i raznovrsniju igru, pogotovo u završnim stadijima partije, igrači su nove modele padobrane ocijenili nebalansiranima. Oni su stoga po kratkom postupku izbačeni.

U studiju su ipak osjetili kako padobrani imaju potencijal – samo ih malo treba naštimati. Ovogodišnji modeli padobrana, koji iz tvornice stižu ovaj tjedan, zadržat će najvažniju karakteristiku prošlogodišnjih, odnosno bit će namijenjeni višekratnoj uporabi, no dolazit će se s jednom važnom razlikom – njih se neće moći koristiti beskonačno mnogo puta. Padobrani će odsad biti predmeti koje je najprije potrebno skupiti te će, ovisno o modu igre, dolaziti s 10 ili 50 punjenja. Barem inicijalno, to jest. Kako padobrani još uvijek nisu prošli rigorozni sud igrača te dobili prolaznu ocjenu, nemoguće je zaključiti hoće li nadolazeći model biti ujedno i posljednji.

Inače, kad smo već kod Fortnitea, jedan je streamer neki dan zaradio 2000 dolara nakon što je dabao deset sati bez prestanka. Vijest bez koje današnji dan ne bi bio potpun. Ovdje taj pothvat možete vidjeti u cijelosti:

Komentari (3)

  • GTA222

    15.01.2019 - 14:48

    Kud ide ovaj svijet 🙁

  • SanKa

    15.01.2019 - 15:45

    fortnite i ovaj dab challenge je ekvivalent raka šupka

  • Luka gredelj

    15.01.2019 - 21:20

    Cool

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?