HCL.HR

Pazite se demoni, u devetom mjesecu izlazi Devil’s Hunt

Stjepan Fikter 02.08.2019.   •   1 komentara


Baziran na književnom predlošku Equilibrium, Devil’s Hunt odvodi nas u borbu između anđela i demona kako bi mogli pokazati vještine šaketanja.

Nije baš da često susrećemo naslove bazirane na književnom predlošku, no Devil’s Hunt je jedan od takvih jer ćemo upoznati Desmonda, junaka koji je prvo zaživio na papiru. Naime, igra je smještena u svijet Equilibriuma kojeg je napisao Paweł Leśniak, a njegovu virtualnu prezentaciju doživjet ćemo u devetom mjesecu.

Točnije, Devil’s Hunt na PC stiže 15. 9, a iako smo je trebalo u isto vrijeme igrati i na konzolama, radi dodatnog poliranja PS4, Xbox One i najavljena Switch verzija bit će dostupne u prvome kvartalu iduće godine. Inače, riječ je o akcijskoj avanturi u kojoj glavni junak ima demonske moći pa će se šaketati u ljudskom i neljudskom obliku.

Developeri još najavljuju mogućnost istraživanja bogatog okoliša uz narativni dio za kojeg je snimljeno do dva sata cutscena. Tako da uz akciju iz trećeg lica moći ćemo i predahnuti zahvaljujući fokusu na radnju koja bi nas trebala držati pred ekranom. Kako će izgledati navedena akcija možete provjeriti u svježem traileru.

Označeno sa:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?