HCL.HR

Pogled desno, ode glava – Chivalry 2 dostupan je svima nama

Stjepan Fikter 09.06.2021.   •   1 komentara


Chivalry 2, nastavak viteških avantura u kojima smo se sjeckali i probadali, sada je dostupan svima koji se žele opustiti uz dobar udarac mačem ili probadanje kopljem.

Sada već davne 2012. godine imali smo prilike zaigrati Chivalry: Medieval Warfare koji nam je prezentirao zanimljive i zabavne srednjovjekovne bitke. Samo devet godina kasnije, dostupan nam je Chivalry 2, direktni nastavak s kojim je već dokazano zabavna formula, postala još zabavnijom zahvaljujući napretkom tehnologije.

Ulaskom na servere, dočekat će nas bitke za 64 igrača kroz Team Objective mape koje će se dijeliti u nekoliko segmenata uz ostale modove prikladnije za pomalo intimnije mačevanje i sjeckanje. Potpuno očekivano, borbeni sustav doživio je značajne promjene ne samo s novim potezima, nego i na polju fizike, težine te animacija zbog čega developeri kažu kako je ovo najbolji sustav bliske borbe ikad napravljen.

Okolina je također doživjela promjene pa se tako povećala interaktivnost u smislu kako je moguće uhvatiti kokoš, zapaliti je i baciti. Vjerujemo kako udruge za zaštitu životinja nisu baš sretne s novim novitetom, ali za one manje nasilne, može se i kupus bacati.

Razina brutalnosti je također otišla korak dalje pa uz bolje vizuale, borba s udom manje ili sa zadnjim dahovima također je moguća. Hoćemo li iskoristiti priliku i doživjeti slavnu smrt ili umrijeti kao najobičniji seljak ostaje na nama. Chivalry 2 dostupan je za PC, PlayStation te Xbox platforme s omogućenim crossplay multiplayerom. Budući da je igra trenutačno Epic ekskluziva, dobra vijest je mogućnost iskorištavanja bona od 10 eura koji se dijeli tijekom njihove ljetne rasprodaje za kupovinu igre.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • DjokaBA

    09.06.2021 - 13:25

    Probao sam betu i smorio sam se.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?