HCL.HR

Procurile informacije o sljedeće dvije sezone Rainbow Six Siegea

Lovro Maroševac 22.06.2020.   •   10 komentara


Nova sezona tek je stigla u Rainbow Six Siege, a već su se pojavile informacije koje pokazuju što nas očekuje u sljedeće dvije. Izgleda kako je na rasporedu suradnja sa Splinter Cellom i Samom Fisherom.

Foto: Dexerto

Rainbow Six Siege od sljedeće sezone doživjet će tranziciju kod izbacivanja operativaca. Veći fokus bit će na glavnim aspektima gameplaya, a manji na zaštitnom znaku Ubisoftovog naslova, što znači da ćemo ubuduće viđati izbacivanje samo jedne osobe iz specijalnih postrojbi. Prema informacijama koje su procurile, na repertoaru je suradnja Rainbow Six Siegea i Splinter Cella.

Novi napadač koji stiže u trećoj sezoni nosi naziv Scout. Nije otkriveno iz koje države dolazi, jer Ubisoft je na Six Invitationalu 2020 odbio pokazati zastavu zemlje operativca iz spomenute sezone. Ono što znamo jest to da će Scout izgledom podsjećati na Sama Fishera, protagonista Splinter Cella. Pripadnik je tajnog ogranka NSA-a Third Echelona, a sa sobom nosi SC3000K pušku, MP7 i sekundarni pištolj 5.7 USG. U svom arsenalu ima napravu koja ispaljuje projektile na zid, a iste može ručno kontrolirati te pucati iz njih – nešto slično kao Maestro na obrani.

Buduća pridošlica obrambenih specijalaca zove se Aruni i trebala bi stići u igru na početku četvrte sezone. Sa sobom nosi primarna oružja P10 Roni i MK 14 EBR, dok kao sekundarno posjeduje PRB92 pištolj. Njezina naprava je laserske prirode i može ju postaviti na vrata. Pretpostavka je da će se aktivirati poput alarma, kada napadači prođu kroz nju i dati do znanja obrani odakle dolaze. Ona također ima umjetnu ruku i u prikazanom videu vidimo kako njome može razbijati zidovi, ali ne u istoj mjeri kao Oryx.

Posljednja prikazana stvar je naprava koja će služiti kao alternativa eksplozivnim uređajima koje napadači mogu odabrati. Ovaj uređaj moći će se staviti na određene zidove ili podove te detonacijom napraviti poveće rupe. Nije poznato koji će operativci dobiti taj patent, ali očekuje se da će biti u posjedu onih starijih. Sve ove procurene informacije daju obožavateljima Rainbow Six Siegea puno zadovoljstva, no moraju biti svjesni kako je do njihovih izlazaka ostalo puno vremena i moguće su promjene.

Nije prvi put da Rainbow Six Siege radi crossover s nekom poznatom videoigrom. Prije nekoliko godina obrambeni operativac Jager je dobio Splinter Cell odijelo, dok napadačica Ash može postati Lara Croft. Suradnja se nije dogodila samo unutar R6 Siegea, već i u Ghost Recon Wildlandsu, kada je Rainbow tim odlučio potražiti pomoć Ghostsa u pronalasku Caveire.

Komentari (10)

  • trulex

    22.06.2020 - 11:44

    danas curenja informacija su vijesti koje najbolje prolaze, to su svjesni i sami developeri 😉

  • Terox

    22.06.2020 - 11:57

    Evo video od jedine nove puške ove cijele godine izgleda, jadno što ih više ne rade.
    https://youtu.be/GmG5WrYyKDc

    • Saren

      @Terox, 22.06.2020 - 14:58

      Da, ne kuzim ni ja, kako nije problem kada se treba napravit hrpa oruzja za Division ili Ghost Recon, ali kad je Siege u pitanju – e nista. Nije da je Ubi bez love, pa skupo ovo, skupo ono. Ali ajd, bar nesto novo, iako je nova sezona tek pocela xD

    • hacksor1234

      @Terox, 22.06.2020 - 18:33

      Mislim da u igri ima i više nego dovoljno oružja te da je dobra stvar što pokušavaju malo eksperimentirati, npr defenderima davat attacker oruzja i slicno

    • Mogvaj

      @hacksor1234, 23.06.2020 - 17:03

      Po meni problem dolazi kada je odredeni operator pre OP. Ne mozes mu nerfat oružje jer onda nerfas i nekog drugog operatora. Ako sad npr nerfaju Ak na Aceu onda ce automatski nerfat i fuzea koji je ionako vec slab.

  • Sinek

    22.06.2020 - 15:00

    ubisoft suradjuje sam sa sobom, fenomenalno

  • Gastarbajter

    22.06.2020 - 15:19

    al sam se napalla, bas sam se napalla.

  • Jokerhere

    22.06.2020 - 16:55

    Sam Fisher je jedna od ikona gaminga, cudo da nema Splinter Cell, nego je ili na pozajmici ili na klupi sjedi🙂

  • Red Falcon 2

    22.06.2020 - 21:46

    Ubisoft vole must Sama Fishera i stavljat ga u raznorazne igre, a ne žele napravit novi Splinter Cell.

    • Fenner

      @Red Falcon 2, 23.06.2020 - 12:23

      Joj igrao sve Splintere i baš bih htio neki novi dio ali ne tipa divisiona ili breakpointa, ono nešto novo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?