HCL.HR

Procurio je navodni datum izlaska za Marvel’s Midnight Suns

Zoran Žalac 04.06.2022.   •   4 komentara


Više izvora upućuje na informaciju da bismo taktičku igru sa superherojima, Marvel’s Midnight Suns, mogli igrati u desetom mjesecu ove godine.

Čini se da bi deseti mjesec mogao biti rezerviran za stripovske junake. Osim DC-jeve uzdanice Gotham Knights, navodno bismo u tom mjesecu trebali zaigrati i Marvel’s Midnight Suns. Naime, više trgovina izvjesilo je neslužbeni datum izlaska za novu igru tvoraca XCOM-a, a ako je vjerovati njihovim informacijama, Marvel’s Midnight Suns stiže 6. 10. 2022. na sve aktualne platforme.

Navodi se kako će igra osim standardnog izdanja imati i dva posebna. Enhanced Edition će donijeti pet “premium” kostima za likove, dok će Legendary Edition sadržavati 23 dodatna kostima i sezonsku propusnicu za naknadne sadržaje. Navodno će igra poslije lansiranja dobiti četiri plaćena proširenja, a sa svakim će dolaziti novi igrivi lik s dodatnim misijama i neprijateljima.

Ako prvi put čujete za ovu igru, Marvel’s Midnight Suns bit će strateški naslov na poteze. Pod kontrolom ćemo imati brojne likove kao što su Iron Man, Doctor Strange, Blade, Wolverine i drugi. Svaki će heroj imati unikatni set karata koje će igrač moći raspoređivati kako bi mu odgovarale stilu igre. Osim karata, u borbi će značajnu ulogu imati i sama okolina koju će se moći uništavati ili iskorištavati za pametno pozicioniranje likova na bojištu. Izvan borbe i samih misija u bazi zvanoj Abbey moći ćemo razgovarati sa suborcima, davati im poklone i sl.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Šljivovica23

    04.06.2022 - 17:59

    Već vidim da će se igra slabo prodavati zbog razloga jer je igra na poteze. I plus izgleda mi ko neka mobilna igra. Ovako na PS-u, Xbox-u i PC-u neće skoro nitko igrati. Bolje da su je napravili za mobitele. Ovo je moje mišljenje, da ne bi ispalo da vrijeđam nekog🙂

    • Darcoolio

      @Šljivovica23, 04.06.2022 - 18:52

      Bukvalno sam odustao od nje kad sam video kako se igra.

  • TonyKing115

    04.06.2022 - 21:06

    Hard pass

  • Fenner

    06.06.2022 - 10:27

    I za to sve trebat će nam par tisuća kuna.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?