HCL.HR

Provjerite kako će izgledati taktičke bitke u Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Stjepan Fikter 29.04.2021.   •   4 komentara


Ususret izlasku igre krajem mjeseca, stigao nam je gameplay prikaz koji pokriva sve najbitnije elemente – frakcije, jedinice, bitke i kampanju.

U bližoj budućnosti čeka nas nekoliko naslova iz Warhammer franšize, a prvi među njima bit će Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground u kojemu ćemo taktizirati kako u single-playeru, tako i u multiplayeru. Na navedenu igru nećemo morati čekati dugo jer stiže već 27. 5. i to na PlayStation platforme, Xbox platforme, Switch i naravno na PC.

Age of Sigmar: Storm Ground predstavit će nam svoju viziju nelinearne proceduralne kampanje koju bi trebali i nekoliko puta proći s time kako će se kampanje razlikovati i ovisno o frakciji koju igramo. Tako ćemo na raspolaganju imati tri različite vojske: Stormcast Eternals, Nighthaunt i Maggotkin, od kojih svaka ima različite jedinice, heroje, opremu, oružja.

Kada dosadi borba protiv umjetne inteligencije, developeri najavljuju i epske multiplayer okršaje u kojemu će se također skupljati nagrade i kreirati vojska po vlastitom stilu. Kako će to sve izgledati u pokretu, možete provjeriti u najnovijem traileru.

Komentari (4)

  • vlatko2003

    29.04.2021 - 19:59

    primamljivo

  • razer1234559

    29.04.2021 - 20:04

    Ovo bi moglo biti interesantno. Volim Warhammer igre posebno one ARPG žanra kao što je Warhammer Chaosbane koji je nevjerojatno igriv i naprosto sam uživao igrajući igru. Što se tiče igre Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground prije svega fan sam ovakvih strateško-taktičkih RPG igara jer sam i odrastao igrajući po meni neke od najboljih ps1 igara kao što su Kartia: The Word of Fate, Final Fantasy Tactics, Vanguard Bandits, Brigandine the Legend of Forsena…itd, a to se naravno igra i dan danas na PC-u putem emulatora. Gledajući borbu i dizajn kreatura igre Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground malo me čak podsjeća na Heroes of Might and Magic, Kings Bounty i Disciples ali najviše na Disciples zbog mračne atmosfere. Sve u svemu vidjet ćemo kakva će igra biti ali po meni definitivno obećava i svakako ću je odigrati tako da me bogami ove godine čeka puno igara poput navedene, Tales of Arise, Diablo 2 Resurrected, Digimon Survive, Shin Megami Tensei V, Tribes of Midgard i ostale.

  • Zilet

    01.05.2021 - 20:42

    Warhammer mi ima valjda najači lore, svijet, style itd… al sve igre koje su ikad izdali su teško smeće … Da me ne bi razapeli ajde TWWH je ok, al za to je više zaslužan TW, nego WH . 😀

    • Stjepan Fikter

      @Zilet, 01.05.2021 - 21:06

      Nemoj zaboraviti Mechanicus. Također, vrlo dobra strategija, na poteze.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?