HCL.HR

Prvo prošienje za Doom Eternal budi drevno zlo u 10. mjesecu

Zoran Žalac 28.08.2020.   •   7 komentara


Prva ekspanzija u sklopu Season Passa za Doom Eternal stiže u desetom mjesecu, a igrače suprotstavlja novim vrstama žestokih demona.

Doom Slayer morat će ponovno obući svoje čizme i rukavice jer 20. 10. ove godine dobiva novi zadatak. U već najavljenoj ekspanziji zvanoj The Ancient Gods: Part One, borit će se protiv drevnog zla koje se probudilo zbog narušenog balansa prouzrokovanog koljažom u glavnoj kampanji. Konkretno, Slayer će se suočiti s žestokim novim protivnicima od kojih neke možete vidjeti u traileru koji je sinoć izvučen iz Bethesdinog pakla.

The Ancient Gods ekspanzija bit će lansirana u nekoliko dijelova te dostupna svima koji imaju Season Pass za igru. Oni koji nemaju Doom Eternal, Ancient Gods moći će kuptiti i kao zasebnu igru po cijeni od 20 eura. Osim single-player komponente, The Ancient Gods će u samostalnom izdanju imati i Battlemode – 2v1 multiplayer komponentu.

Neovisno o ovoj ekspanziji, vlasnici PS4 i XBO verzija Doom Eternala moći će nadograditi svoje igre prelaskom na PlayStation 5 te Xbox Series X konzole, što će biti potpuno besplatno.

Komentari (7)

  • KhorneFlake

    28.08.2020 - 15:55

    Bitno mi je da muzika i dalje roka, zabrinuo sam se zbog razlaza Mika i id-a. Ovo ili je opet on, ili ko ga god mijenja odrađuje solidan posao emulirajući.

  • XLBanana

    28.08.2020 - 16:11

    Doom eternal je fantastična igra. Preporučujem svima.

  • PeroPoplava

    28.08.2020 - 18:07

    Ovo se ceka, bit ce krvavo i heavy metalno🤣👌

    • Draloez

      @PeroPoplava, 28.08.2020 - 19:10

      I heavy “mentalno” ;P

  • 312AE

    29.08.2020 - 12:19

    Ja si jučer tek nabavil Doom Eternal, jest da je trial and error, no svakak jako zabavan. Te na Playstationu pro +Olde-ju kolko ludo dobro to izgleda, a tek na nekim zvjerima od pc-ja, a i bude gratis nadogradnja za nove konzole, mada stvarno neznam kaj misiju poboljšati.

  • divjakdivji

    30.08.2020 - 18:47

    Nedavno sam naišao na YouTube video gdje lik analizira tko je najmoćniji protagonist u svim igrama ikada i nekako se je nametnulo da je i ispred svih God od War likova Doom Guy iznad svih… sam sebe ispaljuje iz topa, bori se u vakuumu svemira… pre bijesan zbog gubitka familije da umre… u principu nje on Bog… zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?