HCL.HR

PUBG na PC-u napokon dobiva ranking sustav

Zoran Žalac 20.09.2018.   •   2 komentara


Novo ažuriranje za PUBG idućeg bi mjeseca trebalo donijeti neke vrlo tražene stvari u najpopularniju igru na Steamu.

Početkom ovog mjeseca PUBG je dobio ažuriranje koje je u igru dodalo trening mod i još nekoliko korisnih stvari. No, sljedeća nadogradnja već je u fazi testiranja te bi igračima na PC-u trebala postati dostupna početkom idućeg mjeseca.

U tom 22. ažuriranju PUBG će napokon dobiti sustav rankova kakav već postoji u mobilnoj inačici. Bit će dostupno ukupno osam rankova, a prvi će se dobiti nakon igranja deset mečeva. Zajedno s rankovima dolazi i top ljestvica najboljih 100 igrača.

Dobrodošla je i opcija kružnog menija za oružja koja se bacaju te predmete koji se konzumiraju. Ovaj meni pokretat će se držanjem standardnih tipki (G za oružja, F2 za liječenje i F4 za izraze emocija).

Vratit će se i opcija biranja mečeva po mapama, ali važnije je uvođenje trgovanja odjećom – primarno “duplikatima” koje možete zamijeniti za odjeću višeg ranga. Bit će moguće trgovati samo s odjećom do plavog (rare) ranga.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Kegdon

    21.09.2018 - 01:26

    Lijepo.

  • marko1106

    25.09.2018 - 08:49

    Da li moze netko reci jesu li optimizirali igru sta u zadnjih godinu dana? Znaci ne pitam da li je po vasem misljenju igra vec bila optimizirana i da se vrti odlicno na vasoj 1080 kartici,vec me zanima da li ce se vrtiti sta bolje na mojoj 960m na kojoj nisam mogao igrati prije godinu dana.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?