HCL.HR

PUBG se sada može igrati i preko pretplate na PlayStation Now

Zoran Žalac prije 1 tjedan   •   1 komentara   •   Svijet igara


Tri su nove igre dodane u ponudu naslova pretplatničke usluge PlayStation Now, a među njima i popularni PUBG.

Microsoft tijekom ove generacije Sonyju nije pravio veliku konkurenciju u pogledu prodaje konzola, ali je njihov Xbox Game Pass natjerao Sony da uloži više resursa u svoju pretplatničku uslugu PlayStation Now. Usluga koja je prvo bila namijenjena samo za streaming kasnije je dobila opciju preuzimanja igara za PlayStation 4 u sklopu pretplate, a to je postalo posebno interesantno ove jeseni kad je usluga pojeftinila na 10 dolara i ponudila neke vrhunske igre kao što su God of War, Uncharted 4 i GTA 5.

Sve je to privremeno i te će igre nestati iz ponude do 2020. Međutim, Sony planira svakoga mjeseca dodavati nešto novo, a za 12. mjesec najavili su dolazak dvaju značajnih igara na PlayStation Now. Te igre su PUBG i F1 2019, koje će na PS Now biti dostupne do 3. 3. 2020. Obje se igre mogu ili streamati (i na PC-u) ili skinuti (na PS4).

PlayerUnknown’s Battlegrounds u redovnoj prodaji na PS Store košta 199 kuna. Pretplata na PS Now košta oko 70 kuna mjesečno, a s njom u paketu dobivate pristup već spomenutim ekskluzivama i još nizu drugih igara. Doduše, PS Now kod nas nije službeno podržan pa morate koristiti izmišljenu adresu u drugoj državi da biste aktivirali pretplatu, ali što se plaćanja tiče možete koristiti PayPal tako da je pretplatu moguće koristiti.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • tomode10

    03.12.2019 - 22:14

    Doduše, PS Now kod nas nije službeno podržan pa morate koristiti izmišljenu adresu u drugoj državi da biste aktivirali pretplatu, ali što se plaćanja tiče možete koristiti PayPal tako da je pretplatu moću koristiti.

    Bitno da ste obavili nuzdu na XBOX-u neki dan… Btw, neki dan sam kupio Live pretplatu na mmoga.de za 45€ koja vrijedi 12 mjeseci.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?